Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Ignasi Arbat torna a Ràdio Palafrugell amb l’actualitat del cinema a Ningú no és perfecte i al Supermatí

Escrit per el 17 de Setembre de 2023

  • L’equip del programa està compost per Ignasi Arbat i Marta Sanz amb un conjunt de col·laboradors.
  • Cada setmana repassa totes les novetats del cinema i les sèries.

Ignasi Arbat torna a la programació de Ràdio Palafrugell amb l’actualitat cinematogràfica, després de la pausa de l’estiu. Cada setmana repassarà totes les novetats del cinema i les sèries al programa Ningú no és perfecte i en una secció a l’informatiu matinal Supermatí.

El programa Ningú no és perfecte va néixer l’any 2001 a Ràdio Salt i des de l’any 2007, es pot escoltar a través de les plataformes web. Actualment, s’emet a una vintena de ràdios. Està format per Ignasi Arbat i Marta Sanz amb un conjunt de col·laboradors.

Arbat explica que no preveuen gaires canvis en l’estructura del programa aquesta temporada, però incorporaran alguna càpsula de pocs minuts.

També, amplien els continguts del programa a la pàgina web. Hi fan crítiques de cinema, comparteixen els enllaços a les plataformes des d’on es pot escoltar el programa cada setmana i continguts exclusius pels mecenes.

El primer programa de la temporada de Ningú no és perfecte s’emetrà el diumenge, 17 de setembre. Començaran parlant del film Oppenheimer de Christopher Nolan.

El programa té una versió d’una hora i una de dues. La d’una hora s’emet els dimecres i diumenges a les deu de la nit. La de dues, els divendres a les dues de la matinada.

Per altra banda, Ignasi Arbat fa una col·laboració cada dijous a tres quarts de nou del matí al Supermatí. Repassa tota l’actualitat cinematogràfica.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).