Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Havaneres i altres activitats que proposa la Biblioteca de Palafrugell

Escrit per el 11 de Juliol de 2022

De dijous 14 de juliol fins dissabte 16 de juliol la Biblioteca de Palafrugell té a la seva disposició un seguit d’activitats. Aquestes es faran al pati de la Biblioteca de Palafrugell.

La primera activitat que es proposa tindrà lloc el dijous 14 de juliol a les set de la tarda. Hi haurà una xerrada i audició del cubà Arsenio Rodríguez Quintana, un historiador, però també narrador i músic. Ens explicarà els orígens de l’havanera a través d’un text i també a través de la música. Tindrà lloc amb la col·laboració de la Fundació Ernest Morató i la Biblioteca de Palafrugell.

Posteriorment, l’endemà, divendres 15 de juliol també a les set de la tarda i al pati de la Biblioteca es farà una de les primeres activitats de la Festa Major de Palafrugell; una xerrada de memòria i literatura de Miquel Berga, professor de la Pompeu Fabra que explicarà el seu llibre “Una Educació”, que parla sobre el seu perible a Anglaterra. També es farà la xerrada del periodista gironí Rafael Nadal, que ens parlarà també sobre el seu llibre, “Quan s’esborren les paraules”. Totes dues xerrades, moderades pel dinamitzador cultural Guillem Terribas.

Al pati de la Biblioteca de Palafrugell també tindrà lloc el dia 15 de juliol a les 10 de la nit una projecció nocturna amb música en directe i amb imatges. Serà una narració sobre l’emergència climàtica en el nostre entorn més proper, Palafrugell. És una col·laboració amb l’entitat Jo Camino Jo Recullo.

Finalment el dilluns 18 de juliol, de les 9 a les 12 del matí, es farà una sessió de dibuix al carrer. Està a càrrec de l’il·lustrador Lluís Bruguera en col·laboració amb el projecte Arteca de Palafrugell. El lloc de trobada serà el pàrquing del Centre d’Educació Nuri Rivas.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).