Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Guillem Terribas treu a la llum la seva obra pictòrica recent en una exposició

Escrit per el 8 de Setembre de 2023

  • L’exposició de l’Espai Arteca de la Biblioteca de Palafrugell conté divuit obres d’estils variats que ha creat des de l’any 2019 fins a l’actualitat.

Guillem Terribas treu a la llum la seva obra pictòrica recent en una exposició a la Biblioteca de Palafrugell. La mostra conté divuit obres variades que inclouen dibuixos, però també pintures abstractes, que ha creat des de l’any 2019.

Terribas mostra la seva varietat d’estils, des de dibuixos a pintures, però també amb suports molt diferents. El divulgador cultural destaca a Ràdio Palafrugell que la seva afició per la pintura neix quan era petit, però que la gent el coneix més per la divulgació literària o cinematogràfica.

Comenta que amb el pas dels anys, el seu estil pictòric ha anat canviant.

Afegeix que al llarg de la seva vida ha exposat poc les pintures. Fa tres anys va mostrar-les a l’Escala, Calella de Palafrugell i Girona amb un recull des dels anys setanta fins a l’actualitat que mostraven la seva evolució pictòrica. A més, va pintar diversos cartells promocionals de la Llibreria 22.

La mostra “Obra recent de Guillem Terribas” conté pintures, dibuixos i peces digitals fetes amb ordinador que ha creat des de l’any 2019. També, hi ha alguna fotografia de les obres prèvies, la primera de l’any 1972.

La inauguració serà el divendres, 8 de setembre a les set de la tarda amb la introducció de Miquel Berga. Es podrà visitar fins al 7 d’octubre a l’Espai Arteca de la biblioteca.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).