Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Gestionar les emocions en època de crisi

Escrit per a 21 de Maig de 2020

  • Inma Puig, psicòloga clínica i consultora empresarial serà la protagonista de la conferència en línia organitzada per l’IPEP.
  • Reclama que és el moment de les emocions, un aspecte que sovint es vol amagar i no se li dona tanta importància.

Avui dijous 21 de maig a les 15h tindrà lloc el tercer webinar organitzat per l’Insitut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP). Des de l’espai Empresa han convidat a la psicòloga clínica i consultora empresarial, Inma Puig. La conferència estarà enfocada en gestionar de les emocions en època de crisi.

Inma Puig ha passat per la sintonia de Ràdio Palafrugell per fer una pinzellada del que es tractarà en aquesta activitat en línia. Així, ha començat explicant que en situacions com les actuals les emocions tenen un pes molt important en la presa de decisions.

Tot i que es donaran diverses claus per afrontar el que està passant, Puig ha reconegut que serà complicat trobar la solució de la problemàtica de tots els que assisteixin al webinar.

En aquesta línia, també ha destacat que encara no s’ha inventat un missatge únic que pugui ajudar a tothom. No obstant això, un aspecte clau que s’ha de tenir en compte és que primer s’han de saber interpretar les pròpies emocions. Així, se serà capaç d’entendre les dels que el rodegen.

El poder de les emocions

Actualment encara és molt habitual que les persones tendeixen a amagar les emocions. Sovint per no mostrar-se dèbils o per vergonya. Inma Puig, però ha posat el focus que allò que realment es fa memorable és el que ens emociona.

Pe tot això, Puig ha reivindicat que és el moment de mostrar les emocions. En aquest sentit, la conferència d’aquesta tarda estarà oberta a que els participants puguin compartir experiències i també debatre els temes exposats per la psicòloga.

Per últim, per aprofundir sobre algun dels aspectes que es tractaran en el webinar, també es pot consultar la seva darrera publicació: “La revolución emocional. Todos necesitamos lo mismo para sentirnos bien“. Un llibre per reflexionar i en el que s’explica com gestionar les situacions.

Així doncs, aquesta tarda a les 15h Inma Puig parlarà de com gestionar les emocions en època de crisi, en aquesta conferència organitzada per l’espai Empresa de l’IPEP.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *