Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Gemma Soler ens presenta el seu llibre “Sociedad Limitada”

Escrit per a 31 d'Octubre de 2020

  • Sociedad Limitada, és una obra per reflexionar, conèixer-se a un mateix i fer un treball personal.
  • D’entre altres conceptes, Gemma Soler ens introdueix a la cultura espiritual, la filosofia perenne i l’autoconeixement.

Gemma Soler Raspall arriba des de les Balears als nostres estudis de Ràdio Palafrugell per presentar-nos el seu llibre Sociedad Limitada.

Filòsofa i divulgadora de la cultura espiritual, fa tres anys va començar per un nou camí dedicat a la filosofia perenne i el pensament crític. Soler ens explica a què es dedica, i on ho desenvolupa.

Primerament, Gemma Soler ens presenta el seu llibre Sociedad Limitada. Un obra que recull 13 contes, amb 13 històries diferents. Les històries reprodueixen diferents situacions properes perquè el lector se senti identificat i el convida a reflexionar.

“Primer t’has de conèixer a tu”

Així mateix, els protagonistes dels contes es troben en diferents situacions. En elles, desenvolupen una sèrie d’actuacions amb les quals et pots trobar identificat amb el protagonista o amb la part contrària. La Gemma Soler ens fa conèixer que, amb aquesta tècnica et coneixes a tu mateix i pots visualitzar els dos bàndols de la situació. Posicionant-te segons les teves vivències i la teva experiència.

Seguidament, Gemma Soler ens detalla com els contes que podem trobar són basats en fets reals i situacions de vida quotidiana. Situacions de les quals es pot extreure un coneixement, reflexionar sobre com vam actuar, aprendre i treballar en un mateix.

Tanmateix, no es tracta d’una novel·la. Sinó d’un llibre per fer el procés de treballar en l’interior d’un mateix. Un treball personal el qual no tothom hi dedica temps, ni el troba. D’altra banda, recorda que cada persona és diferent quant a temps de procés. Per tant, cadascú hi dedica el temps que necessita en la lectura i en la seva reflexió.

Un altre punt és la cultura espiritual, la qual Gemma Soler ens la defineix com l’aprenentatge i el coneixement de totes les línies de pensament espiritual que hi ha hagut al llarg de la història més enllà de la materialitat de l’ésser humà.

Altrament, Soler comparteix amb la nostra sintonia el més important que ha assolit durant aquests anys. “Poder reunir persones que tenen la mateixa forma de pensar, un mateix sentiment interior de fraternitat, il·lusió, amor, pau i serenitat, però també de tocar de peus a terra i saber extrapolar-ho a la societat d’una forma concreta, a través de l’acció.”

Per concloure, Gemma Soler ens numera una sèrie de recomanacions per adherir-se al seu pensament: curiositat per la vida, per aprendre més enllà del que tu creus i llegir els llibres indicats.

A continuació, per conèixer més detalladament el contingut dels comptes, el format del llibre Sociedad Limitada i més qüestions com qui son els filòsofs hermètics, trobareu l’entrevista completa amb Gemma Soler.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *