Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Gaudim de la campanya gastronòmica Pals i la Cuina d’Arròs

Escrit per el 11 de Maig de 2022

  • A Pals, parlar d’arròs és parlar de vida, història, tradició, …
  • Un any més es posa en valor un dels productes estrella del municipi per la seva qualitat i sabor: l’Arròs de Pals.

Fins al dia 29 de maig d’aquest 2022, es porta a terme la 29a edició de la campanya Pals i la Cuina de l’Arròs. L’objectiu és oferir a tothom l’oportunitat de gaudir de diferents propostes culinàries on l’Arròs de Pals té un paper fonamental. L’arròs és, de fet, un referent gastronòmic per la seva singular qualitat i textura.

Conscients del seu extraordinari valor i trets diferencials, des de l’Ajuntament es gestiona la marca registrada Arròs de Pals amb la finalitat de protegir-la i garantir-ne el seu ús  correcte per part de productors i restauradors.

Enguany, en el marc de les accions programades, es presenta una campanya audiovisual que explica en profunditat el context i les característiques d’aquest producte. Posteriorment, s’obre un procés en el qual comerços i restaurants que acreditin que ofereixen Arròs de Pals puguin utilitzar oficialment i amb garanties la marca i formar part dels Amics de l’Arròs de Pals.

Menús i activitats diverses

Com és habitual, durant la campanya gastronòmica podeu gaudir d’uns exquisits menús preparats per a l’ocasió d’acord amb l’estil i criteri de cadascun dels restaurants participants. S’ofereixen també un recull d’activitats complementàries (visites guiades amb el Xiulet de Pals, visita i tast al celler local Mas Geli, sortides en Segway, activitats al Parc d’Aventura, Torneig de Golf de la Cuina de l’Arròs, …) per gaudir-ne en família. Així ens ho explicava al nostre matinal la Rosa Pedret, de l’àrea de Turisme de l’ajuntament de Pals.

Cal  que estigueu també molt pendents del compte d’Instagram @visitpals perquè durant el període de la campanya s’hi sortejen àpats, estades, lots de productes … que us permeten conèixer de ben a prop l’oferta de comerços, allotjaments, serveis i activitats de turisme actiu que ofereix Pals.

Més informació a www.visitpals.com

Conversa sencera amb la Rosa Pedret (Turisme de Pals)

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).