Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Funky Pizza de Palafrugell impulsa els cambrers virtuals

Escrit per el 11 d'Agost de 2020

  • Mitjançant els dispositius mòbils es redueix el contacte amb el personal de l’establiment, minimitzant el risc de contagi.
  • A través d’un codi QR els clients poden fer la comanda i també fer el pagament.

Carles Manich, fundador del Grup Aeroclub de Torroella de Montgrí, és el propietari del Funky Pizza de Palafrugell que ha estat pioner en l’utilizació de cambrers virtuals. Així, a més d’oferir un servei més segur, també es guanya en eficència. La posada en marxa d’aquesta estratègia ha donat la volta al món, sortint a mitjans internacionals com el The New York Times.

Els establiments de restauració han estat un dels sectors més afectats per la pandèmia de la COVID-19. En aquest sentit, han estat moltes les mesures que han hagut d’implementar per oferir un servei segur. Sota aquest requisit, Funky Pizza, a través de Yubino, ha impulsat els cambrers virtuals. Una estrategia que redueix el contacte dels clients amb els cambrers com explica Carles Manich a Ràdio Palafrugell.

La posada en marxa d’aquest sistema ha donat la volta al món. El The New York Times va publicar una notícia al respecte dimarts passat. Tota una sorpresa, com confessa Manich, que aquesta iniciativa hagi arribat a una cinquantena de mitjans internacionals.

Una sistema amb camp per córrer

Aquesta és una eina que s’ha desenvolupat i s’ha posat en marxa com a conseqüència del COVID. Carles Manich, però, apunta que és un sistema que ha arribat per quedar-se. En aquesta línia, explica que també ajuda a optimitzar tots els processos.

El responsable de Funky Pizza Palafrugell, però, també destaca que en cap moment això significarà, en el seu cas, la reducció de personal.

D’altra banda, aquest sistema també té un altre avantatge: la reducció de paper. Manich ressalta que els clients també poden obtenir el tiquet del que han consumit en pdf al seu telèfon mòbil.

Per tot això, no descarta que aquest sistema també es pugui adaptar a d’altres sectors.

Més enllà de convidar a Carles Manich per haver introduït a Funky Pizza de Palafrugell els cambrers virtuals, també hem conversat del seu primer projecte, el bar restaurant de l’AeroClub Empordà de Torroella de Montgrí. Un establiment que va tenir molt d’èxit, però que va acabar tancant per la massificació de gent que s’hi produïa. Podeu recuperar l’entrevista íntegra al següent arxiu.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).