Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Francesc Borrell: “No podem permetre que una institució com el CH Palafrugell corri el risc de desaparèixer”

Escrit per a 19 de Gener de 2023

  • Francesc Borrell és el nou president del CH Palafrugell.

El Corredor Mató Club Hoquei Palafrugell canvia la junta directiva. Francesc Borrell agafa el relleu de Susanna Selva, tot i que assegura que “no tenia ganes de ser president”. Va presentar-s’hi per evitar que “el club corrís el perill de desaparèixer”.

L’anterior junta va prometre que només ocuparia el càrrec una legislatura. Un cop acabada, es van obrir dos processos de presentació de candidatures. Segons Borrell, ningú va presentar-s’hi.

Francesc Borrell va néixer a Barberà del Vallès i fa 26 anys que està vinculat amb el club de Palafrugell.

La nova junta està formada per Jaume Tané, Quim Castellà, Dani Ruiz, Nico Hallé, Carles Mont (de la junta sortint), Manel Bagué, Gaspar Sagués i el suport d’altres persones i l’anterior junta, fins al final de la temporada. Explica que li agradaria que hi hagués dones que se sumessin a la junta, tot i que moltes n’han donat suport en altres aspectes.

El nou president assegura que “costa molt trobar directius” perquè no hi ha remuneració econòmica i reben crítiques. Destaca que l’hoquei, com en altres esports, es rep el suport de persones que estimen l’esport.

A més, afegeix que hi ha 18 equips, però tenen menys hores d’ús de la pista. Segons Borrell, això dificulta l’entrenament, la qualitat i el futur del club. Demana que l’Ajuntament de Palafrugell “es desperti” i trobi una solució.

A partir d’ara, l’objectiu és tenir més jugadors de casa que debutin al primer equip. L’aspiració és de tornar a l’OK Lliga, però considera que “no és una obsessió” i que cal vetllar per les finances del club.

També, destaca que l’hoquei femení és molt important pel club. Ara, hi ha quatre equips.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *