Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Flors i Violes Home Edition

Escrit per el 30 d'Abril de 2020

  • Malgrat que l’esdeveniment s’ha traslladat pel cap de setmana del 25, 26 i 27 de setembre demà ofereixen una versió confinada de l’esdeveniment.

Els darrers anys el pont de l’1 de maig ha significat l’arribada dels Flors i Violes. Enguany, la situació del coronavirus va fer traslladar l’esdeveniment pel cap de setmana del 25 al 27 de setembre. No obstant això, des de l’IPEP han organitzat per demà un Flors i Violes Home Edition. Es podrà seguir a través de la plataforma Instagram al perfil @florsivioles_palafrugell.

Palafrugell, doncs, no es quedarà sense el tastet del Flors i Violes. La versió confinada serà per oferir un festival en directe per Instagram Live. Serà presentat per Pau Murner (@paumurner) amb connexions i concerts en directe amb diferents grups i artistes.

Aixi, la programació començarà al migdia, i de 12 del migdia a 2 de la tarda tindrà lloc l’OFF FLORS I VIOLES – VERMUT ELECTRÒNIC de la mà de Birres Braves Trail Team, amb la sessió de diferents dj’s.

El plat fort de la programació arribarà a partir de les 6 de la tarda i fins ben entrat el vespre, ja que es comptarà amb concerts i connexions en directe de: Fundación Tony Manero, Mazoni, Orquestra Di-versiones, Joan Colomo, Reggae Per Xics, Kids from Mars, Maria Jacobs, Aida Blanco, Anna Ferrer Segura, Anna Caner Martínez, Escola de Música, La Gastronòmica, Anna Grimal, La Clau, Events & Wedding i Juli Sanjuan Palma.

Així doncs, demà 1 de maig arriba aquest edició del Flors i Violes Home Edition. Un petit tastet del que arribarà el darrer cap de setmana de setembre a Palafrugell.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).