Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Flors i Violes de tardor a Palafrugell

Escrit per el 10 de Setembre de 2020

  • L’ajornament de l’esdeveniment que se celebra durant el pont de maig, finalment es concentrarà en un sol dia, el 26 de setembre.
  • La plaça de Can Mario serà l’únic escenari d’aquesta edició per garantir la seguretat de enmig del COVID.

L’edició de Flors i Violes de tardor a Palafrugell tindrà lloc el proper dissabte 26 de setembre. Finlament, des de l’IPEP han decidit concentrar tot l’esdeveniment en un sol espai i un únic dia. Així, la plaça de Can Mario acollirà les diverses propostes, en les que hi podran assistir al voltant de les 500 persones, tenint en compte les restriccions marcades per la COVID-19.

Sílvia Beleña, cap de l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP) explica els detalls del Flors i Violes de tardor. Malgrat les incerteses generades per la pandèmia, no volien deixar d’oferir aquest esdeveniment.

Tot i ser una edició totalment diferent, l’objectiu d’aquest Flors i Violes de tardor a Palafrugell és poder mantenir l’esperit del festival. En aquest sentit, malgrat que es perd l’essència de tenir tot el centre guarnit per a l’ocasió, han volgut aglutinar totes les propostes a la plaça de Can Mario el proper 26 de setembre.

Oferir aquesta adaptació, és també una aposta ferma per reivindicar la cultura i estar al costat d’aquest col·lectiu. Concentrar-ho tot en un sol espai i en un sol dia, ha permès adaptar-se a les restriccions per complir les mesures de seguretat.

Fer-ho a la plaça de Can Mario també permetrà a l’organització decorar-la, a més de poder comptar amb més capacitat, propera a les 500 persones, tenint en compte les distàncies de seguretat.

D’altra banda, es transformarà la plaça amb llums i elements decoratius, a càrrec de l’artista Juli Sanjuan i la Clau Events & Weddings. A més, també hi haurà espectacles de llum, a càrrec de Sona, So i Llum. D’altra banda, hi haurà servei de bar a les taules, de la mà de l’associació juvenil Birres Braves.

3 franges horàries amb diversos concerts

Per tal de poder d’oferir contingut per a tot els veïns i veïnes de Palafrugell, l’IPEP ha organitzat tres franges horàries amb propostes diferents.

Així, a les 12h hi haurà dues actuacions: Pavvla i Joan Colomo, a les 17h una proposta familiar amb Reggae per Xics i a les 22h, de nou una doble proposta: Mazoni i Ramon Mirabet.

Malgrat que tots els concerts i l’entrada al recinte és gratuïta, caldrà reserva prèvia. Cada persona pot reservar fins a un màxim de 4 seients.

Així, per reservar les vostres entrades a qualsevol dels concerts que s’hi faran ho podeu fer a través del web del Flors i Violes. Aquesta edició de tardor, com remarca Sílvia Beleña, serà un experiment de cara al que pugui succeir al maig del 2021.

Podeu recuperar la conversa íntegra amb la cap d’àrea de l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell al següent arxiu.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).