Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Fins a 200 euros d’ajut al lloguer a majors de 65 anys

Escrit per a 15 de Març de 2021

  • Fins el 30 d’abril es poden fer les sol·licituds a l’Oficina d’Habitatge de Palafrugell.
  • Dedicaran 20 minuts per persona i recorden la importància de la cita prèvia.

Els majors de 65 anys, o la gent que els compleixi durant aquest 2021, poden optar a fins a 200 euros d’ajut al lloguer. La Generalitat ha obert aquesta subvenció que gestionen directament els municipis. En aquest sentit, a Palafrugell serà l‘Oficina d’Habitatge de l’àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de Palafrugell.

Roser Massaguer, regidora de Benestar Social i Sònia Rotxa, administrativa de l’Oficina d’Habitatge han explicat els detalls d’aquesta convocatòria. Així, fins el 30 d’abril es podran fer les sol·licituds. Roser Massaguer recorda que aquesta ajuda va sortir l’any passat per primera vegada.

En aquest sentit, durant el 2020 al voltant de 60 persones es van beneficiar d’aquests ajuts. No obstant això, Sònia Rotxa considera que enguany aquesta xifra sigui superior.

Per poder oferir un bon servei amb totes les persones que ho poden sol·licitar, des de l’àrea recorden que és primordial la cita prèvia.

Les sol·licituds es poden fer fins el 30 d’abril del 2021 i les vies per demanar la cita es pot fer mitjançant el 972 30 07 08 i també a través de la seu electrònica.

Fins a 200 euros d’ajut al lloguer

D’altra banda, hi ha una sèrie de requisits per poder optar a aquests ajuts del lloguer a la gent gran. Així, entre d’altres s’ha de ser titular d’un contracte de lloguer i l’import mensual no pot superar els 550 euros.

Així, si es compleixen aquests requisits es pot rebre des de 20 euros fins a un màxim de 200, tenint en compte la situació de les persones. L’Oficina d’Habitatge de Palafrugell està ubicada al carrer Martí Jordi Frigola, 38. Podeu recuperar l’entrevista al següent arxiu.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *