Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Finalitzen les obres de l’antiga escola d’arts i oficis de Palafrugell

Escrit per el 9 d'Agost de 2022

Quatre anys després, per fi, les obres de l’Antic Museu del Suro o antiga escola d’arts i oficis, ja s’han acabat. Aquest dimarts al matí, l’Ajuntament ha certificat que tot està enllestit, i ara l’empresa entregarà les claus de l’edifici. D’aquesta manera, l’espai estarà llest perquè s’hi instal·li l’IPEP i l’associació de teatre Actua.

Aquest matí s’ha fet la recepció de les obres. Això vol dir que els tècnics municipals han visitat l’espai i s’ha confirmat que l’obra està acabada en els termes pactats. Més tard, hi ha treballat el personal de neteja, “i només falta que quan hagin netejat, l’empresa canviï els bombins de les portes d’entrada i que entreguin les claus”, tal com ha explicat el regidor d’Obra Pública, Lluís Ros, a Ràdio Palafrugell.

És un edifici on estava previst situar l’associació teatral Actua, que des de fa anys demanava un espai on assajar i fer-hi activitats. Més endavant, es va decidir que també hi aniria l’IPEP, a la planta baixa. El regidor explica que aquest divendres. “amb la gent d’Actua, fem una visita per veure les instal·lacions”.

Ros ha confessat que aquestes obres li han suposat un maldecap tan gran que, ara que ja s’han acabat, es “posaria a saltar” de l’alegria.

Cal Ganxó i l’aparcament del carrer Garriga, també acabats

Ros ha explicat que les obres de Cal Ganxó, on s’hi instal·larà una enoteca. En els propers mesos, es licitarà la gestió del centre. I aquest cap de setmana obrirà també el nou aparcament del carrer Garriga.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).