Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Figa Flawas actuaran a Palafrugell al Desenvelat del Carroussel

Escrit per el 22 de Maig de 2023

Un dels grups musicals catalans de moda actuaran a Palafrugell el cap de setmana del Carroussel Costa Brava. Són els Figa Flawas, un grup de pop amb incursions en gèneres urbans i llatins com ara reggaeton i el R&B contemporani, que ha arribat a les llistes d’èxits amb cançons com MUSSEGU o Xuculatina. Actuaran dissabte 3 de juny a l’aparcament de l’Estadi, dins del “Desenvelat. Les nits del Carroussel”, l’esdeveniment que agrupa les actuacions musicals de les Festes de Primavera 2023.

Dissabte 3 de juny i diumenge 4 de juny, l’aparcament de l’Estadi Municipal Josep Pla i Arbonés acollirà el “Desenvelat. Les nits del Carroussel”, amb actuacions que també inclouran Boit, l’orquestra Neon, Kharloss Selektah o Marc Dunjó.

Dissabte, a partir de les 21h, actuaran Boit, un dels grups de més èxit de l’escena musical actual a Palafrugell. Podeu escoltar-los en aquesta entrevista al Coses Xules de Ràdio Palafrugell.

A continuació, actuaran els Figa Flawas i la nit s’acabarà amb Kharloss Selektah.

Diumenge 4 de juny, el dia del Carroussel, dins del Desenvelat, hi haurà l’entrega de premis del Carroussel Costa Brava 2023. Abans, actuarà la Banda Neón. I el fi de festa serà a càrrec de Marc Dunjó DJ.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).