Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Ferran Garcia parlarà de “Guilleries” a la Biblioteca: “Em vaig inventar un ‘western’ a la catalana”

Escrit per el 29 de Novembre de 2023

  • S’ambienta a Taradell als últims anys del segle XIX i principis del XX quan el protagonista, en Boi, descobreix un rastre de sang.

L’autor taradellenc Ferran Garcia parlarà de la novel·la Guilleries a la Biblioteca de Palafrugell el dijous a les sis de la tarda. S’ambienta a Taradell als últims anys del segle XIX i principis del XX quan el protagonista, en Boi, descobreix un rastre de sang i trobarà una parella que té un vincle passat amb ell, encara que no ho sàpiga.

Li permetrà desenterrar el passat per començar una aventura, haver-se de separar de la seva família i fugir dels pistolers de la Plana. En parla Ferran Garcia al programa Així és la vida de Rafel Corbí.

Afegeix que combina l’amor, l’amistat, la crueltat i el dolor.

Ha volgut representar un “western” a la catalana amb els canvis en l’estil de vida a finals del segle XIX i l’arribada de la industrialització.

Garcia ha escrit dues novel·les més com Recorda que moriràs i Blasfèmia. Sempre s’ambienta en el seu entorn i paisatges amb elements foscos, cruels i tenebrosos. També, és autor de poesia.

El club de lectura narrativa serà el dijous, 30 de novembre a les 18 hores a la sala polivalent de la Biblioteca de Palafrugell. Per assistir-hi, cal inscriure’s al 972 30 48 09.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).