Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


“Fed Up”. La Núria Conangla es reinventa sota el nom de “NU”

Escrit per a 24 de gener de 2023

La Núria Conangla, una artista polifacètica nascuda a La Garriga, ha sorprès als seus seguidors amb el seu nou projecte “NU“. A partir d’ara publicarà les seves cançons sota aquest nom artístic.

El seu darrer senzill “Fed Up” es va estrenar amb videoclip el dimarts 20 de desembre. La cançó, escrita en anglès, té un estil agressiu i parla de les injustícies de la vida, la pressió social, les enveges entre persones i l’abús de poder. A través de les paraules de “Fed Up”, la Núria Conangla expressa les seves ganes de rebel·lar-se contra totes les coses que no són justes i que diàriament ens fan petits i ens reprimim.

La Núria és professora de violoncel, piano i llenguatge musical Després de publicar els single Fuck Likes i ImPossible i el CD Som complicats, ara es reinventa i continua la seva trajectòria com a compositora. En l’àmbit de les versions, es mou en el sector de les covers amb cello elèctric acústic, utilitzant bases musicals, loops, etc. Forma part d’un duo amb en Pere Nolasc i de la Barcelona Rock Strings Orchestra.

A més a més, cal destacar que Núria Conangla té una relació especial amb la població de Calella de Palafrugell, on ha passat molts estius. Així doncs, la seva nova cançó “Fed Up” està ja disponible a través de distribució feta per Música Global. La direcció del videoclip ha anat a càrrec de Carles Seuba. La producció musical l’ha realitzat l’Iñaki Marquiegui, i va ser gravada a Impact Sound Studio (Adrià Enrique) i La Fournier (Marià Roch) amb mescla a Music Lan Studios per Jordi Solé i masterització a Sterling Sound per Chris Gehringer (Lady Gaga, Rihanna, Dua Lipa, BTS).

Després de publicar els single Fuck Likes (número 1 a Ràdio Palafrugell) i ImPossible (amb la Suzanna) i el CD Som complicats, ara es reinventa i continua la seva trajectòria com a compositora.

Entrevista sencera amb la Núria Conangla


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *