Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Exposició fotogràfica per recordar els 40 anys de Ràdio Palafrugell

Escrit per el 17 de Desembre de 2021

  • Amb l’obertura d’aquesta mostra fotogràfica es tanquen les accions per commemorar el 40 aniversari de la ràdio.
  • L’exposició està formada també per la recreació d’un estudi dels anys 90 i l’exposició de diversos aparells que han quedat en desús.

Ràdio Palafrugell inaugura una exposició per tancar els actes del 40 aniversari. La mostra es podrà visitar a la primera planta del Teatre Municipal a partir d’aquest dissabte 18 de desembre i estarà oberta fins el 13 de febrer del 2022. La mostra vol suposar un record per totes les persones que han aportat el seu granet de sorra, des del 1980 fins a l’actualitat.

L’exposició que recorda els 40 anys de Ràdio Palafrugell està formada per dues parts diferenciades. D’una banda, la part fotogràfica formada per unes 200 imatges que recorren les 4 dècades de l’emissora, des dels inicis fins a l’actualitat. Les imatges estan dividides en 7 plafons en el que cadascú vol fer referència a vessants diferents de la ràdio.

D’altra banda, també hi ha la part expositiva amb material tècnic i aparells que han estat claus per poder informar i estar al costat de l’actualitat palafrugellenca. Els avenços tecnològics, però, ha fet que tota aquesta maquinària hagi quedat en desús. En aquest sentit, s’ha reproduït un despatx i un estudi de ràdio que podrien correspondre als anys 90.

Fins el febrer del 2022

L’exposició s’obrirà aquest cap de setmana i es podrà visitar fins el febrer del 2022 perquè són dues dates assenyalades per a la ràdio. El desembre, perquè va ser el mes en el que va començar a caminar aquesta emissora i el febrer perquè va ser el febrer del 1981 quan hi ha el primer document que parla de l’existència de Ràdio Palafrugell.

L’exposició ha comptat amb la col·laboració de moltes persones que han facilitat les imatges. Un agraïment especial, però, a Pere Esteve i Àlex Cebollero.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).