Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Èxit de les rutes Josep Pla, cuina i paisatge

Escrit per a 14 d'Agost de 2020

  • Últimes places de la ruta literària per Calella. El dia 27 d’agost es farà el Vermut literari Josep Pla a Llafranc

La Fundació Josep Pla organitza durant tot el mes d’agost la seva característica ruta literària i culinària: la Ruta Josep Pla, cuina i paisatge. Es tracta d’un passejada literària que culmina amb un sopar tradicional empordanès en un restaurant del nostre territori. Des de la Fundació destaquen l’èxit de les rutes Josep Pla, cuina i paisatge.

Mireia Xarau, responsable del servei educatiu de la Fundació Pla, ens explica que aquest any està sent tot un èxit per l’exclusivitat que la mateixa activitat entranya. En aquest sentit, a causa de les mesures anticovid, l’aforament s’ha reduït a grups de 15 persones.

D’altra banda, la Fundació Pla organitza demà dissabte Ens divertim llegint, un taller familiar ideal pel públic infantil i familiar als Jardins de Cap Roig. La Mireia explica que l’activitat es fa en un espai inaugurat recentment i anomenat el Jardí de la Dorothy, un chill out preparat per la lectura.

A punt d’exhaurir placer per la setmana vinent

D’altra banda, de cara al divendres 21 d’agost, Mireia Xarau recorda que queden places per la Ruta Josep Pla, cuina i paisatge a Calella de Palafrugell. A més, també destaca el Vermut Literari Josep Pla a l’Hostal Terralet de Llafranc el dia 27 d’agost. Serà un espai on s’aprofiti per fer tertúlia i llegir fragments de l’escriptor palafrugellenc.

Les rutes es fan per diversos punts significatius de la Costa Brava. Uns pobles que van ser molt significatius en la vida de l’autor. Concretament es van organitzant dintre del municipi de Palafrugell a Tamariu, Llofriu, Calella i Palafrugell. A més, també s’inclouen la Ruta Cap Roig, per encàrrec de la Fundació La Caixa, i la Ruta Ullastret, a demanda del MAC Ullastret.

Podeu recuperar l’entrevista íntegra amb Mireia Xarau, en la que destaca l’èxit de les rutes Josep Pla, cuina i paisatge al següent arxiu.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *