Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Èxit de la donació de plasma a Palafrugell

Escrit per el 1 de Març de 2021

  • Un total de 19 donants que van superar la COVID van poder aportar el seu plasma per a les persones ingressades a les Unitats de Cures Intensives.

Des del Banc de Sang i Teixits havien posat com a sostre arribar a les 20 donacions de plasma en la visita d’ahir a Palafrugell. Finalment, malgrat que s’havien inscrit 20 persones, van ser 19 els donants. Així, des del BST valoren com a èxit la donació de plasma que van fer a Palafrugell aquest diumenge.

Meritxell Casacuberta, tècnica de promoció del Banc de Sang i Teixits de Girona explica perquè només podien atendre a 20 donants.

A més, Casacuberta recorda que tenen la intenció de tornar a fer una donació de plasma a Palafrugell. Detalla que en aquest tipus de donacions, els donants ho poden tornar a fer després de 15 dies.

Així, des del BST valoren com a èxit la jornada de donació de plasma feta a Palafrugell. A més, destaquen que els beneficiaris en seran les persones ingressades per COVID a les UCIs dels hospitals.

Per últim, Meritxell Casacuberta apunta que des del Banc de Sang han tingut en compte els muncipis en els que hi han hagut més casos de coronavirus per fer aquestes campanyes de donacions de plasma. A més, el fet que en les darreres donacions hi hagi hagut un repunt de donants al municipi, els anima a continuar fent jornades a Palafrugell.

Imatge portada: TVCostaBrava


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).