Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Èxit de la 13a edició de Flors i Violes

Escrit per el 3 de Maig de 2022

  • Flors i Violes tanca la seva 13a edició omplint de nou carrers, places i espais de Palafrugell, per retrobar-se amb l’essència de la primavera
  • Un cap de setmana amb més de 100 activitats per a tots els públics.

La 13a edició de Flors i Violes celebrada aquest cap de setmana a Palafrugell s’ha retrobat amb el públic, sense límits d’aforament i gaudint al 100% dels colors, les olors, la música i la gastronomia.

El mapping inaugural, titulat “Chronos o la joie de vivre”, va omplir els jardins de Can Bech amb un espectacle de llum, música i dansa que es va convertir en un dels esdeveniments més multitudinaris de la programació d’enguany.

L’espai Els Forns de La Bòbila han acollit els concerts dels vespres amb grups com The Gramophone Allstars Bigband, Ginestà o Miquel Abras, entre d’altres, per on han passat més de 4.000 persones.

Flors i Violes, que serveix per donar la benvinguda al bon temps a Palafrugell, ja està consolidada com una de les activitats d’inici de primavera més participativa de les comarques gironines, no només a nivell d’assistència, sinó també pel nombre d’espectacles i d’espais decorats.

Gerard Ventura, un dels dos directors artístics de l’event, ens n’ha parlat aquest matinal a Ràdio Palafrugell.

Descoberta d’espais inèdits

Un dels altres aspectes destacats ha estat la descoberta d’espais inèdits com ara la glorieta del pati de l’Ajuntament, l’antiga quadra de l’Hostal l’Estrella o l’antic magatzem Pruneda Carbó. També s’han omplert d’un degoteig constant de gent passejant pels carrers del centre i d’altres espais, oferint una conjunció de colors i formes, així com activitats per a tots els públics.

Així mateix, organitzat conjuntament amb l’àrea de Cultura, entre dissabte i diumenge va tenir lloc el 2n concurs “Palafrugell canta”. Aquest concurs vol donar a conèixer el talent musical de joves del municipi.  La cantant coneguda com La Paula ha estat la guanyadora de l’edició d’enguany, guardonada amb l’enregistrament d’un EP i amb la incorporació al cartell oficial del Festival Flors & Violes de l’any vinent.

Flors i Violes 2022, després de superar dos anys complicats degut a la pandèmia de la Covid-19, es reafirma com un excel·lent aparador ple d’espectacles, música i color i gastronomia. Un cap de setmana pensat i concebut per donar cabuda a tot tipus de públics, i compleix amb el seu objectiu inicial, dinamitzar el sector comercial i de restauració el primer cap de setmana de maig.

Premsa Palafrugell/Rafel Corbí


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).