Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Esquerra Republicana proposa construir habitatge públic i ampliar l’oferta del transport Porta a Porta

Escrit per a 4 de Maig de 2023

  • Ara duen a terme el Pla Local d’Habitatge per conèixer les necessitats reals d’habitatge social a Palafrugell.

Esquerra Republicana de Palafrugell proposa incrementar l’oferta d’habitatge públic a Palafrugell amb cooperatives i les hores de servei del transport Porta a Porta de la Creu Roja.

Roser Massaguer, l’actual regidora de Benestar Social i membre 5 de la candidatura d’Esquerra Republicana, explica a l’entrevista preelectoral de l’Esmorzar de Ràdio Palafrugell, sobre benestar social i habitatge, que es vol construir habitatge públic mitjançant cooperatives. Palafrugell ara en disposa de sis amb Sostre Cívic.

Massaguer afegeix que estan renovant el Pla Local d’Habitatge per conèixer amb precisió les necessitats de Palafrugell. El duen a terme amb tècnics de l’Ajuntament i una empresa especialitzada. L’actual regidora comenta que es volia arribar a acords amb entitats bancàries, però ha estat difícil.

Per altra banda, Esquerra Republicana proposa un servei de transport públic per a la gent gran. No obstant això, Roser Massaguer explica que no amb autobusos que “anirien majoritàriament buits”. Per aquest motiu, volen incrementar l’horari d’atenció del servei de transport Porta a Porta que ofereix la Creu Roja per a majors de 65 anys. Ara es pot demanar amb 48 hores d’antelació i comença a les 11 del matí.

També, volen millorar les condicions laborals d’alguns treballadors del geriàtric Palafrugell Gent Gran i canviar la ubicació del centre de dia. Massaguer considera que, en comptes de situar-se davant d’un aparcament, hauria de tenir una sortida al pati i amb més estones de sol.

A més, proposen incrementar el personal de l’Espai Dona i LGTBI i continuar el Pla local de Salut i el programa Temps x Cures.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *