Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Esquerra Republicana defineix la candidatura com “l’única llista que aposta per un lideratge femení”

Escrit per el 2 d'Abril de 2023

  • Mònica Alcalà va assegurar que és “és un equip implicat i plenament entregat pel compromís de treballar pel bé del municipi, amb la seva diversitat professional i la suma de l’experiència”.
  • Marc Casanovas va destacar que la candidatura representa la realitat de Palafrugell i que el 70% de les persones no ha fet mai política municipal.

Esquerra Republicana de Palafrugell va definir la candidatura a les eleccions municipals com “l’única llista que aposta per un lideratge femení per proclamar la primera alcaldessa de la història de Palafrugell”. A l’acte de presentació, es va destacar que és un equip que representa la diversitat del municipi.

A la presentació al porxo de les Peixateries, el número dos, Marc Casanovas, va explicar que és una llista diversa que representa la realitat de Palafrugell i que el 70% dels noms que la conformen no han fet mai política municipal. Va afegir que tenen un nou projecte, il·lusió i un equip renovat amb visió de futur. Casanovas va destacar que “ningú els guanya en experiència”.

Va afegir que és una candidatura feminista, que “vol fer un Palafrugell per a tots” i que “representa tota la seva diversitat”. El 60% de la candidatura la formen dones.

Va destacar que un dels pilars més importants és la cultura i que serà clau per Esquerra Republicana “com una eina de cohesió, per desestacionalitzar el turisme i un patrimoni que cal protegir” i que Palafrugell és “una capital cultural”.

La candidata, Mònica Alcalà, va assegurar que és “és un equip implicat i plenament entregat pel compromís de treballar pel bé del municipi, amb la seva diversitat professional i la suma de l’experiència”. Els membres de la candidatura fa anys que treballen per Palafrugell en les seves professions, associacions i entitats.

L’actual regidora Roser Massaguer va destacar que li agradaria continuar alguns projectes de l’àrea de Benestar Social que estan en marxa, com el pla social d’habitatge. Va afegir que se sent orgullosa de formar part del grup municipal des de l’any 2015 i que va acceptar continuar-hi.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).