Esports a Palafrugell

Escrit per el 26 d'Agost de 2019

· Es disputa la 50a edició de la mini-marató de Calella de Palafrugell
· Pretemporada en marxa als clubs d’hoquei i d’handbol

Aquest diumenge 25 d’agost ha tingut lloc la 50a edició de la Mini-Marató de Calella de Palafrugell – GP Intersport-Sports 77 – Memorial Jordi Moner, organitzada pel Club Atlètic Palafrugell. La victòria va ser per l’Abdessamad Essalmi (CA Palafrugell) amb un temps de 30’38” sobre un recorregut de 8,8 km. En dones, va revalidar triomf a la cursa l’Erika Robleda (CA Nou Barris) amb 37’47”, i en 2a posició va finalitzar l’atleta local Maria Garcia. Aquesta és una cursa mixta d’asfalt i terra amb un recorregut de 8,8 kms bastant exigent amb arribada a la platja del Canadell.
L’Abessamad s’ha mostrat content per la victòria tot i patir molt a la recta final de la cursa

Abdessamad Essalmi per Ràdio Palafrugell

En categoria femenina l’atleta del CA Palafrugell, la Maria Garcia, també va fer una bona cursa, aprofitant per entrenar de cara al campionat d’Espanya de marató