Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Espartac Peran, Martí Gironell i Rosa M. Masana presenten llibres a la Biblioteca

Escrit per el 31 de Gener de 2023

  • També, s’obren les inscripcions dels tallers tecnològics pels dimarts 7 i 14 de febrer.

Espartac Peran, Martí Gironell i Rosa M. Masana presentaran llibres aquesta setmana a la Biblioteca de Palafrugell. Es tractaran temàtiques variades com les vivències de Valentí Fargnoli, la mort o les xemeneies del Baix Empordà.

El dijous, 2 de febrer a les 18 hores, tindrà lloc la taula rodona i presentació del llibre Xemeneies industrials al Baix Empordà. S’aprofundirà en les xemeneies al Baix Empordà, dels segles XIX i XX. Anirà a càrrec de l’autora Rosa M. Masana amb la introducció d’Anna Sabrià, arquitecta palafrugellenca. Ho explica el director de la biblioteca, Joan Soler.

El divendres, 3 de febrer a les 19 hores, el periodista i escriptor Martí Gironell presentarà El fabricant de records. El llibre narra les peripècies del fotògraf Valentí Fargnoli. S’expliquen els viatges que va fer per tot el país amb la seva bicicleta. També, com acabà fotografiant el casament d’Alfons XIII. Gironell va rebre el premi Prudenci Bertrana 2022. La introducció anirà a càrrec d’Enric Bruguera i Guillem Terribas.

El dissabte, 4 de febrer a les 12 del migdia, el periodista Espartac Peran presentarà Tres desitjos abans de morir. És un relat íntim que tracta sobre la mort. A través de les seves experiències familiars, ho fa des de la naturalitat i sense estigmes. També, hi haurà la intervenció musical de la cantant palafrugellenca Neus Mar.

En tots els casos, cal inscriure’s prèviament a la biblioteca trucant al telèfon 972 30 48 09.

Per altra banda, el dimarts, 31 de gener, la biblioteca oferirà el taller infantil de creació de videojocs. Tindrà lloc a les 17.30 hores i va dirigit als infants de 6 a 9 anys. Aprendran a crear el seu videojoc amb Bloxels. Es tracta d’una activitat coordinada entre el Servei de Biblioteques de Catalunya i la Biblioteca de Palafrugell.

A més, s’obren les inscripcions dels tallers de tecnologia. El dimarts, 7 de febrer serà una classe introductòria per a utilitzar l’internet. S’ensenyarà com demanar hora al metge, comprar al supermercat, consultar la programació de la televisió, llegir les notícies o consultar el temps, entre altres.

I el dimarts, 14 de febrer, s’ensenyarà a utilitzar WhatsApp i Telegram d’una manera eficient. S’explicaran les semblances i diferències de les dues aplicacions, com fer grups, trucades i enviar arxius.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).