Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Espartac Peran: “És curiós que tinguem por de parlar de la mort, un tema tan vital”

Escrit per el 3 de Febrer de 2023

  • Presentarà el llibre Tres desitjos abans de morir a la Biblioteca de Palafrugell.

Espartac Peran presentarà el llibre Tres desitjos abans de morir, el dissabte, 4 de febrer a les 12 del migdia a la Biblioteca de Palafrugell. És un relat íntim que tracta la mort. A través de les seves experiències familiars, ho fa des de la naturalitat i sense estigmes.

Destaca que la mort sempre fa pena, però parlar-ne fa que es visqui diferent. A més, destaca que és important que qui dona el condol i el comparteix, també hagi viscut la mort i sàpiga com tractar-la. Reconeix que acomiadar algú sempre és dolorós.

A més, defensa que s’ha de viure més el moment, independentment de l’edat. Però, la mort pot “tocar a totes les edats”. Peran parla de diferents tipus de mort i com s’afronta. En el seu cas, explica que a casa seva es va viure la del seu germà. Peran encara no havia nascut.

Pel periodista, la mort “s’ha vestit de negre, de fosc, lletja i desconeguda”. I “ha arribat el moment de posar-li una cara més amable, amb colors”. Afegeix que, normalment, el cementiri es veu com un lloc ple de fantasmes, en comptes de viure’l com un espai de pau.

Aquest dissabte hi haurà la intervenció musical de la cantant palafrugellenca Neus Mar. Destaca que es van conèixer quan presentava el programa Divendres de TV3. A partir d’aquí, va néixer una amistat. Per assistir-hi, cal reservar prèviament trucant al telèfon 972 30 48 09.

Per altra banda, Espartac Peran avança que està escrivint un conte infantil.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).