Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Es pot veure l’obra escultòrica de Josep Maria Subirachs al Museu Can Mario

Escrit per a 2 d'Octubre de 2022

  • L’exposició temporal es pot veure fins a finals del mes de novembre.

La Fundació Vila Casas – Museu Can Mario recupera l’obra de l’escultor barceloní Josep Maria Subirachs en una exposició. Subirachs. De l’expressionisme a l’abstracció (1953 – 1965) inclou algunes de les peces que mostren el Subirachs més íntim, a escala humana, amb escultures de petit i mitjà format destinades al col·leccionisme. L’exposició reflecteix el pas de l’expressionisme a l’abstracció, entre els anys 1953 i 1965. Ens ho explica la comissària Judit Subirachs-Burgaya.

Mitjançant una beca, Subirachs va poder viatjar a París a principis de la dècada dels anys 50 i s’influencià de les avantguardes europees. També va canviar les temàtiques de la seva obra amb la combinació de materials com la pedra, la fusta, la corda o el ferro.

Subirachs és un dels escultors amb trajectòria prolífica i dilatada. És un dels autors més destacats de la generació de la postguerra i en les obres de la segona meitat del segle XX. 

A més, també és l’autor de monuments a la via pública o de la façana de la Passió de la Sagrada Família. Podem gaudir de l’exposició al Museu Can Mario fins al 27 de novembre.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *