Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Es posposa l’Street Jazz Costa Brava

Escrit per el 4 de Setembre de 2020

  • Els actes programats tindran lloc al mes d’octubre dins del Festival de Jazz Costa Brava.
  • Des de l’Àrea de Cultura sempre s’ha mostrat la voluntat de mantenir els actes culturals, seguint les recomanacions de les autoritats.

Finalment es posposa l’Street Jazz Costa Brava que s’havia de celebrar el 12 i 13 de setembre. L’Àrea de Cultura de Palafrugell ha decidit traslladar els concerts que estaven programats al Festival de Jazz Costa Brava del mes d’octubre.

L’Street Jazz Costa Brava és una forma de promoció del Festival de Jazz Costa Brava que se celebra un mes més tard. En un primer moment es va valorar l’opció de celebrar-ho als Ametllers, però no permetia la mateixa difusió dels actes i incrementava el cost econòmic. Ens ho explica Gerard Prohias, cap de l’Àrea de Cultura de Palafrugell.

Un altre factor que ha fet decantar la balança és l’actual situació sanitària. Així, les recomanacions de les autoritats de reduir l’activitat social, ha estat clau en l’ajornament de l’esdeveniment. Per tant, la promoció del Festival de Jazz es farà a través d’altres mecanismes, com les xarxes socials.

“La cultura és segura”

D’altra banda, però, Prohias es mostra convençut de què la cultura és segura. Remarca que s’estan prenent totes les mesures de seguretat marcades per les autoritats. A més, afegeix que mantenir els actes programats és important per a poder ajudar als professionals del sector, molt castigats en els últims mesos.

Des de la relaxació del confinament, des de l’Àrea de Cultura, juntament amb el regidor de Cultura Josep Piferrer, s’ha treballat per a l’organització dels actes previstos com són la XI Biennal de Fotografia de Xavier Miserachs, les projeccions de cinema, les activitats del Museu del Suro, l’exposició Josep Clarà. L’univers de l’escultura a la Fundació Vila Casas o la Festa Major, entre d’altres.

El Festival Temporada Alta programa dos actes a Palafrugell

Gerard Prohias es mostra molt satisfet de què el Festival Temporada Alta hagi programat dos esdeveniments aquesta tardor a Palafrugell. Són les obres de teatre ‘Els Brugarol’ de Ramon Madaula i Mònica Bofill i ‘La Gavina’ d’Àlex Rigola. Explica que a principis de juny es va fer una reunió amb el director del festival Salvador Sunyer i que, des de Palafrugell, es va mostrar la voluntat de seguir amb la programació dels actes culturals.

Al següent arxiu podeu recuperar l’entrevista íntegra amb Gerard Prohias, cap de Cultura de l’Ajuntament de Palafrugell. A més, d’avançar que es posposa l’Street Jazz Costa Brava també hem fet un repàs d’altres activitats culturals que hi ha en marxa al municipi.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).