Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


ERC Palafrugell anuncia que renuncia a pactar i passarà a l’oposició

Escrit per el 31 de Maig de 2023

  • ERC passarà a liderar l’oposició a l’Ajuntament de Palafrugell
  • Els republicans assumeixen que els toca deixar governar el PSC després de no treure els “resultats que anhelaven”

Esquerra Republicana de Palafrugell ha anunciat aquest dimecres que passarà a l’oposició després d’haver perdut la majoria a l’Ajuntament en les eleccions del passat diumenge. D’aquesta manera, descarten la possibilitat de configurar una majoria alternativa a Juli Fernández o a pactar amb el PSC.

En un comunicat, el partit agraeix “la confiança de totes les persones que van dipositar la nostra papereta a les urnes”. Tot i això, reconeixen que “no vam treure els resultats que anhelàvem”, fet que els “obliga a fer autocrítica”.

“La lectura que fem dels resultats és clara: ens toca deixar que el PSC formi govern i passar a liderar l’oposició”, remarca el partit en un comunicat.

“No intervindrem de cap manera en els possibles pactes que aquests dies es configuraran”, afegeixen.

Els republicans asseguren que treballaran des de l’oposició “amb responsabilitat, rigor i fermesa, i sempre de manera constructiva”. La seva voluntat era avançar cap als reptes de Palafrugell des del govern, però ara ho faran “des de l’oposició, aportant les nostres idees i una manera de fer oberta al diàleg”, conclouen.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).