Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Entrada de setembre amb núvols abundants i vents marítims amb humitat

Escrit per el 30 d'Agost de 2021

  • Contactem amb en Josep Pascual de l’Observatori de l’Estartit.
  • D’entre la previsió, destaca l’arribada d’algun plugim acompanyat de núvols abundants i vents marítims amb humitat.

Començant la setmana amb el Matinal de Ràdio Palafrugell, aturem la programació per contactar amb en Josep Pascual de l’Observatori de l’EstartitDurant la conversa, el meteoròleg avança la previsió per aquesta setmana entrant del mes de setembre de 2021. D’entre la previsió, destaca l’arribada d’algun plugim acompanyat de núvols abundants i vents marítims amb humitat.

Abans d’entrar en la previsió meteorològica d’aquesta setmana, en Josep Pascual de l’Observatori de l’Estartit fa memòria del temps viscut aquest darrer cap de setmana. Del qual destaca que “no ha fet massa calor”.

En segon lloc, en Josep qualifica la situació de “normal per dates de finals d’agost” i destaca la presència de Gregal que ha fet reduir la humitat. En conseqüència, tot i les bones temperatures, s’ha reduït la sensació de xafogor.

Núvols abundants i vents marítims amb humitat

En les zones de Catalunya sud i la Comunitat Valenciana, un anticicló procedent de les Illes Britàniques tornarà a fer presència. Però, en el nostre territori, no arribaran grans precipitacions més enllà d’algun plugim acompanyat de núvols abundants i vents marítims amb humitat.

Sobre les temperatures, aquestes no canviaran massa respecte als últims dies. Durant l’entrevista, Pascual declara que cap a finals de setmana les temperatures tendiran a pujar.

A continuació, en Josep Pascual fa una valoració de la tempesta viscuda a Castelló el darrer diumenge 29 d’agost. La qual va acumular un total de 160 litres per metre quadrat.

Finalment, adjuntem la conversació completa amb la previsió del temps de la mà d’en Josep Pascual de l’Observatori de l’Estartit.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).