Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Entitats ecologistes aplaudeixen el model actual de la carretera vella de Calella

Escrit per a 17 de setembre de 2022

Les entitats ecologistes de la Costa Brava i Palafrugell veuen encertat el nou model de mobilitat a la carretera vella de Calella. Així ho ha assegurat en declaracions a Ràdio Palafrugell Josep Ferrés, portaveu de les agrupacions que aquest dissabte organitzen un debat sobre el futur urbanístic del municipi. Farrés ha assegurat que “la mesura està molt ben feta”, i que “fa avançar la societat”.

Josep Ferrés, de SOS Costa Brava, assegura que s’han volgut posicionar a favor de la mesura perquè “és un tema polèmic per part de molta gent que es queixa”.

Ferrés diu que “el que no fa avançar la societat és seguir com fins ara, movent-se en cotxe”.

SOS Costa Brava, SOS Palafrugell, Salvem el Golfet i Arquitectes de Palafrugell organitzen aquest dissabte 17 de setembre a partir de les 6 de la tarda al Museu del Suro un debat al voltant de la moratòria urbanística aprovada pel govern municipal. Volen aprofitar per posar sobre la taula els punts del litoral que estan en perill de destrucció. Al debat hi han convidat tots els partits amb representació municipal.

En declaracions a Ràdio Palafrugell, Josep Ferrés, membre de les tres entitats, ha explicat que l’objectiu de l’acte és posar el focus en la moratòria urbanística.

I demana aprofitar l’oportunitat per desclassificar els sòls en perill.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *