Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


En marxa un estudi arquitectònic sobre la futura zona esportiva de Mas Mascort

Escrit per el 3 d'Abril de 2024

Un estudi arquitectònic ja analitza com distribuir els equipaments esportius a la zona del Mas Mascort de Palafrugell. Es tracta d’un espai que haurà d’acollir un nou pavelló, una pista annexa i dos camps de futbol, a més d’una pista de ciclisme. Així ho ha anunciat el primer tinent d’alcalde i regidor d’esports, Isidre Tenas, a l’Esmorzar de Ràdio Palafrugell. A més, l’Ajuntament ja treballa per substituir la gespa de l’Estadi Municipal i restaurar El Gregal.

En aquests moments, un arquitecte especialitzat “estudia com distribuir els espais” al Mas Mascort. És l’única zona del poble on, segons el reglament urbanístic, es poden fer nous equipaments esportius. A partir de l’anàlisi de com ubicar els diferents equipaments, l’Ajuntament decidirà quins construeix primer. Segons Tenas, un nou pavelló és prioritari.

L’execució de la resta d’equipaments dependrà de si hi ha diners i de com avancin les millores a l’estadi i al Gregal. En tot cas, el procediment urbanístic està a les beceroles i no hi ha uns terminis clars.

En el cas de l’Estadi Municipal, s’està estudiant canviar-hi la gespa, però no s’ha decidit si serà natural o artificial. Segons Tenas, l’objectiu és que quan comenci la temporada que ve, els equips ja hi puguin jugar.

D’aquesta manera, s’alliberaria, en part, el Gregal, perquè ara mateix tots els equips juguen allà. A més, en aquest segon estadi, ja es prepara la licitació per fer obres als vestidors i graderies, entre altres. L’objectiu és que es faci a l’estiu.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).