Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


En marxa la reforma del carrer Sant Josep

Escrit per el 25 de Febrer de 2020

Amb un mes de retard a causa del Glòria, des de mitjans de febrer hi ha en marxa la reforma integral del carrer Sant Josep de Palafrugell. Com la resta de carrers del nucli antic, en aquest punt també es farà una via de plataforma única amb prioritat per als vianants. Així doncs, el Sant Josep patirà la mateixa transformació que els carrers Tarongeta i Sant Sebastià.

Lluís Ros explica que després de les inclemències meteorològiques a mitjans d’aquest mes s’han iniciat les obres.

Una reforma que va a càrrec de Geoconstruccions Begur i que hauria d’estar enllestida després de Setmana Santa, “si el temps no ho impedeix”. No obstant això, Ros apunta que abans ja serà un carrer transitable.

En les obres del carrer Sant Josep també es farà una reforma integral. Així, se substituiran les canonades i es farà la corresponent separació d’aigües pluvials i aigües negres. Segons el Punt Avui, malgrat que s’eliminaran els creuaments aeris de les xarxes telefònica i elèctrica, mantindran els cables que discorren per les façanes perquè estan en bon estat. A més, també apunten a que tampoc s’ampliarà la xarxa de gas, perquè cap veí vol subministrament.

Així doncs, des de fa 10 dies ja hi ha en marxa la reforma integral del carrer Sant Josep de Palafrugell.

Les obres integrals del carrer Sant Josep ja fa dues setmanes que estan en marxa


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).