Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


En marxa la 30a edició de Pals i la Cuina de l’Arròs

Escrit per a 23 d'Abril de 2023

  • La trentena edició de Pals i la Cuina de l’Arròs combina l’arròs amb els vins del celler local Mas Geli i ofertes dels altres establiments del municipi.

Pals celebra la trentena edició de Pals i la Cuina de l’Arròs fins al 31 de maig. Els menús gastronòmics dels restaurants combinen l’arròs amb vins del celler local Mas Geli de Pals i ofertes dels negocis del municipi.

El menú de l’arròs es pot degustar en dotze restaurants de Pals amb preus que oscil·len entre els 22 i 75 euros. La responsable de l’Oficina de Turisme de Pals, Rosa Maria Pedret, explica que l’arròs prové dels dos molins del municipi.

A més, la campanya es complementa amb els serveis d’empreses d’allotjament i altres comerços locals que fan descomptes. Es fan rutes guiades pels arrossars amb el Xiulet de Pals, visites i tastos al celler local Mas Geli, tallers de cuina de l’arròs organitzats per la botiga “Menjar per emportar Mariló” o bé, el torneig de golf de la Cuina de l’Arròs, entre altres.

Pals i la Cuina de l’Arròs difon la importància de l’arròs pel municipi del Baix Empordà des de fa més de 500 anys. És una de les campanyes gastronòmiques més antigues de la comarca. A més, s’organitzen altres activitats com la plantada de l’arròs al juny o la sega a la tardor per explicar com es feia tradicionalment el cultiu de l’arròs.

Rosa Maria Pedret també destaca que la campanya es veu marcada pels perjudicis de la sequera a l’hora de cultivar l’arròs.

Etiquetes

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *