Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Els Premis Tom Sharpe reconeixen el coneixement de l’anglès entre els joves palafrugellencs

Escrit per a 3 de maig de 2022

  • Divendres va tenir lloc el lliurament de la 5a edició d’aquest concurs.

Divendres passat, dia 29 d’abril, va tenir lloc al Teatre Municipal de Palafrugell el lliurament de la 5a edició dels Premis Tom Sharpe, organitzats per l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament de Palafrugell i la Fundació Tom Sharpe. Els Premis són una eina per reconèixer el coneixement de la llengua anglesa entre els alumnes de 4t d’ESO i 1r de Batxillerat del municipi. Aquest any s’han presentat 40 redaccions finalistes.

L’objectiu del concurs és crear i difondre un interès viu per la literatura anglesa entre les generacions joves. A banda de l’idioma en què han d’estar escrites, l’únic requisit de les redaccions és que comptin amb un to humorístic i sarcàstic, tan representatiu de la literatura de Tom Sharpe. En aquesta edició han participat l’Institut Baix Empordà, l’Institut Frederic Martí Carreras, l’Escola Sant Jordi i el Centre Prats de la Carrera.

Aquest dilluns n’hem parlat al nostre matinal amb Montserrat Verdaguer, presidenta de la Fundació Tom Sharpe.

Els guanyadors d’aquest any

Josep Piferrer, alcalde Palafrugell, Mònica Alcalà, regidora d’Educació de l’Ajuntament de Palafrugell, Montserrat Verdaguer, presidenta de la Fundació Tom Sharpe, i Núria Aupí, cap de l’àrea d’Educació de l’Ajuntament de Palafrugell, van lliurar els reconeixements als guanyadors, en un acte al Teatre Municipal de Palafrugell.

Els guanyadors han estat els següents:

4t d’ESO INS. Baix Empordà

Trofeu i premi de 100 € en xecs bescanviables i dos llibres de l’escriptor Tom Sharpe  a la redacció de Irene Margherita Campolo.

4t d’ESO INS. Frederic Martí Carreras

Trofeu i premi de 100 € en xecs bescanviables i dos llibres de l’escriptor Tom Sharpe  a la redacció de Duna Lledó García.

4t d’ESO Escola Sant Jordi

Trofeu i premi de 100 € en xecs bescanviables i dos llibres de l’escriptor Tom Sharpe  a la redacció de Pau Marimont Pellicer.

4t d’ESO Centre Prats de la Carrera

Trofeu i premi de 100 € en xecs bescanviables i dos llibres de l’escriptor Tom Sharpe  a la redacció d’Iris Casas Barrera.

1r Batxillerat INS. Baix Empordà

Trofeu i premi de 125 € en xecs bescanviables i dos llibres de l’escriptor Tom Sharpe  a la redacció de Isaac Peña Estapiña.

1r Batxillerat INS. Frederic Martí Carreras

Trofeu i premi de 125 € en xecs bescanviables i dos llibres de l’escriptor Tom Sharpe  a la redacció de Mireia Costas Tulla.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *