Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Els polígons industrials de Palafrugell i Begur s’uneixen per captar empreses

Escrit per el 1 de Març de 2022

  • L’objectiu de Palafrugell és “replicar als polígons industrials l’èxit de la zona comercial amb Oohxigen”
  • El primer tinent d’alcalde de Begur, Joan Vigas, diu a Ràdio Palafrugell que Begur i Palafrugell “ens hem d’unir. Estem en uns pobles que es toquen, i ens hem d’ajuntar”

L’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell ha engegat un Pla d’Acció per captar i dinamitzar econòmicament els polígons industrials. Es tracta d’una acció conjunta amb l’Ajuntament de Begur i l’Associació d’empreses de Palafrugell i la Riera d’Esclanyà de Begur.

Joan Vigas: "Som un equip cohesionat i il·lusionat"
Joan Vigas entrevistat als estudis de Ràdio Palafrugell

L’Ajuntament de Palafrugell assegura que, amb l’increment de l’espai industrial, tant pel que fa a parcel·les públiques com privades, s’han proposat ser “part activa a la zona”.

De fet, el primer tinent d’alcalde i regidor de l’IPEP, Joan Vigas, ha explicat als Informatius de Ràdio Palafrugell que Begur i Palafrugell “ens hem d’unir. Estem en uns pobles que es toquen, i ens hem d’ajuntar”.

El pla presentat per l’Ajuntament també inclou la figura d’un dinamitzador que treballa`rà de manera “pràcticament exclusiva” en la dinamització dels polígons. Serà un Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local (AODL). Aquesta persona serà la responsable del projecte i del desenvolupament de les diferents línies d’actuació, conjuntament amb tots els agents implicats.

Joan Vigas assegura que l’Ajuntament ha de “començar a ser part activa de les possibles vendes i implementacions de les empreses. No podem quedar-nos de braços plegats”.

En aquest sentit, assegura que l’objectiu del Pla és replicar a la zona industrial “l’èxit que s’ha aconseguit a la zona comercial amb Oohxigen”.

Escolta l’entrevista sencera

Etiquetes

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).