Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Palafrugell detenen els tres responsables d’una associació cannàbica

Escrit per el 27 de Desembre de 2022

  • Se’ls acusa com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues i pertinença a un grup criminal.

Els agents dels Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Palafrugell van detenir el passat 22 de desembre dos homes i una dona d’entre 25 i 43 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues i pertinença a un grup criminal.

Amb l’operatiu policial, es va desarticular l’entramat que utilitzava una associació cannàbica de Palafrugell per traficar amb substàncies estupefaents, principalment marihuana i haixix.

La investigació va iniciar-se a principis de l’any passat quan es va tenir constància que l’associació duia a terme activitat il·lícita, per la venda de substàncies estupefaents a persones alienes al club. Amb les investigacions, es va determinar que els principals responsables del club distribuïen substàncies estupefaents, principalment marihuana i haixix.

L’associació investigada es definia com a organització sense ànim de lucre, amb la finalitat de fomentar l’ús racional i responsable del consum de la substància. Malgrat això, es permetia l’accés i es venia substàncies a qualsevol persona, inclosos menors de 21 anys. Aquests tenen totalment prohibit l’accés en aquests centres, malgrat això, hi accedien per adquirir la droga i consumir-la a l’exterior.

Per altra banda, els indicis recopilats indiquen que els detinguts desenvolupaven una activitat més pròpia del tràfic de drogues. En el registre de l’associació, es van localitzar 908,9 grams de cabdells de marihuana, 391,5 grams d’haixix i diversos menors de 21 anys consumint a l’interior. Els detinguts hauran de comparèixer davant de l’autoritat judicial quan siguin requerits.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).