Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El futur del Consell de Joves el decidiran els joves de Palafrugell

Escrit per a 11 de Juny de 2019

L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament posa a disposició dels joves de Palafrugell una enquesta perquè decideixen el futur del Consell de Joves. Totes les persones que la responguin podran dir quins objectius creuen que hauria de tenir. Així com, quin format i quins són els temes més importants que hauria de debatre. 

Els i les joves poden respondre el qüestionari mitjançant telèfon intel·ligent, tauleta o ordinador. Per fer-ho només cal escanejar el codi QR que es troba en els cartells que hi ha distribuïts en diferents establiments del municipi. També es pot fer a través dels enllaços disponibles a l’Instagram i Facebook de Can Genís.  

Els resultats de l’enquesta, que estarà activa fins el 20 de juliol, es donaran a conèixer en una trobada que es farà el mes d’octubre. En la mateixa trobada s’exposaran també com s’aplicaran les propostes per millorar el Consell. A més, es presentaran els projectes que es portaran a terme durant el proper curs escolar 2019-2020.

D’aquesta manera, els joves de palafrugell decidiran el futur del Consell de Joves.

El projecte del Consell de Joves

El Consell de Joves va néixer el 2017 com a proposta de la Mesa de Salut amb l’objectiu de fomentar la participació de la població entre 14 i 29 anys en els òrgans de decisió.

Entre el 2017 i  el 2018 el Consell de Joves va realitzar tres assemblees, una enquesta online i va organitzar unes votacions per escollir entre dos projectes presentats en les assemblees. Els dos projectes van ser: la construcció d’unes barres de cal·listènia i la compra d’un equip de so d’exteriors. Aquest últim a va ser el més votat amb un 15 % de participació i es va adquirir l’equip perquè els joves de Palafrugell puguin utilitzar-lo en les seves activitats. Aquest any es disposarà d’un pressupost de 8.000 € per poder fer nous projectes.

Joves palafrugellencs futur Consells de Joves
Si escanegeu el codi QR podreu participar en l’enquesta per decidir el futur del Consell de Joves

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *