Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Els Jocs Emporion del 2021 reuneixen uns sis mil participants

Escrit per a 5 de Juny de 2021

  • Després d’un any d’absència per la COVID-19, l’esdeveniment està tenint lloc enguany a totes les comarques gironines, al llarg d’aquesta setmana.
  • Les activitats s’estan desenvolupant garantint totes les mesures de seguretat i consten de propostes esportives, competitives i lúdiques dirigides a nens i nenes, però també a les famílies i a la gent gran.

Rafel Corbí (Ràdio Palafrugell).

L’edició del 2021 dels Jocs Emporion va donar el tret de sortida aquest dilluns passat, 31 de maig. Després que la pandèmia obligués a suspendre’l l’any passat, enguany l’esdeveniment ha canviat de format. Les activitats es porten a terme al llarg d’una setmana sencera, fins aquest diumenge, i s’estan desenvolupant per les vuit comarques gironines, i no només en una, per poder garantir totes les mesures de seguretat i de prevenció davant de la COVID-19.

En total, uns sis mil participants, principalment nens i nenes, estan prenen part en les propostes esportives, competitives i lúdiques que han preparat els diferents consells esportius. Hi ha des d’esports d’equip (futbol 7, voleibol, bàsquet o futbol sala); esports individuals (gimnàstica rítmica, futbol sala, atletisme o natació), passant per activitats dirigides a les famílies i a la gent gran. Així mateix, també s’hi han programat trobades multiesportives.

Activitats a totes les comarques

Més d’una vintena de localitats de les vuit comarques gironines acullen set dies intensos d’activitats esportives, repartides per tot el territori. Més enllà de la vessant de competició, l’edició d’enguany vol posar un èmfasi especial en el respecte, l’esforç i els comportaments cívics com a valors bàsics en l’esport i en qualsevol altre àmbit de la vida.

Els Jocs Emporion estan impulsats per la Diputació de Girona i la Representació Territorial de l’Esport de la Generalitat de Catalunya. Compten amb la coordinació tècnica dels consells esportius de les comarques gironines, i el suport i la col·laboració dels ajuntaments dels municipis on es realitzen les activitats. Com ja li corresponia l’any passat, l’edició d’enguany la lidera el Consell Esportiu de l’Alt Empordà.

A les xarxes socials, l’etiqueta per seguir l’activitat dels Jocs Emporion és #JocsEmporion. Tota la informació detallada sobre l’esdeveniment es pot trobar en el seu web oficial (http://jocsemporion.ddgi.cat/).

V Gala Valors en Acció
Els actes associats als Jocs Emporion del 2021 es tancaran el proper 14 de juny (19 h), en un acte a la Sala La Planeta de Girona. Allà, s’hi organitzarà la Gala Valors en Acció. S’hi reconeix els esportistes i equips que, en les seves participacions a les activitats organitzades pels diferents consells esportius de les comarques gironines, han destacat pel joc net i l’exemplaritat. En total, s’hi repartiran setze guardons.

A Ràdio Palafrugell n’hem parlat al nostre espai matinal amb el Diputat d’Esports de la Diputació de Girona, Jordi Masquef. Aquesta és la conversa amb Rafel Corbí


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *