Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Els imprescindibles del Festival de Jazz Costa Brava 2022 de Palafrugell, amb Pierre Bachet

Escrit per a 6 d'octubre de 2022

Ja tenim en marxa el Festival de Jazz Costa Brava 2022 a Palafrugell, amb concerts fins al 12 d’octubre. Amb el responsable artístic de l’esdeveniment, Piere Bachet, repassem quins són els esdeveniments imprescindibles, en concerts a plaça Nova (gratuïts), i al Teatre Municipal de Palafrugell.

L’ENERGIA BIG BAND + COMBOS DE L’ESCOLA DE MÚSICA DE PALAFRUGELL

Gratuït 

Dissabte 08 d’octubre | 12:00 h 

Plaça Nova

STEFFEN MORRISON. PRESENTACIÓ DEL DISC SOUL REVOLUTION

15 € 

Dissabte 08 d’octubre | 20:00 h

Teatre Municipal de Palafrugell

És l’artista internacional d’enguany. Pierre Bachet explica que “té els ritmes de James Brown o Ottis Redding, és un dels artistes més interessants del new soul, amb una veu càlida i una gran presència escènica”.

FUNK STATION

Diumenge 09 d’octubre | 12:00 h 

Plaça Nova

Banda amb un repertori on convergeixen el “funk i el new orleans més clàssic al costat del r&b i neo soul de les últimes dècades: Versions de Stevie Wonder, D’Angelo o Lianne L’Havas i composicions pròpies”, segons explica Bachet. A la recerca d’aquest groove i sonoritat atemporals que fan irresistible que moguis alguna part del teu cos.

HÖNK QUARTET

 Diumenge 09 d’octubre | 18:00 h Can Genís

Hönk Quartet és una fusió d’estils com el blues, el jazz, el soul i el funk. Després d’anys d’experiència i formació musical a la seva jove edat, els quatre membres de la formació s’ajunten per presentar un repertori instrumental variat; ideal per a tota mena d’esdeveniments i públics. Hönk és energia i alhora delicadesa; és una proposta atractiva i acurada.

PEPE RIVERO I ÀNGELA CERVANTES · ONES I ARENES

15 € 

Diumenge 09 d’octubre | 20:00 h

Teatre Municipal

El nou treball discogràfic de Pepe Rivero i Àngela Cervantes “Ones i Arenes”, consisteix en la versió en Jazz Filin (Bolero Jazz) de les melodies de la cantant porto-riquenya, d’origen català, Sylvia Rexach. “Les cançons i lletres de la Sylvia estan carregades de matisos i intensitats irresistibles, per les seves ganes d’art i talents sobradament demostrats”.

MARCEL TOMÀS,GIRONA JAZZ PROJECT,CASCAI TEATRE. ELS COLORS DE DUKE ELLINGTON

15 € 

Dimarts 11 d’octubre | 20:00 h

Teatre Municipal de Palafrugell

Un espectacle on teatre i música s’uneixen per acostar el món del jazz a tots els públics. De la mà d’un dels grans compositors, directors i intèrprets de la història del jazz, Duke Ellington, ens presenten un concert teatral, un espectacle còmic i musical, on una Big Band de nou músics i dos actors ens presentaran un recorregut musical a través de la història del jazz, tot passant pel filtre humorístic i l’univers creatiu de Marcel Tomàs que a banda d’exercir com a mestre de cerimònies, interpretarà, juntament amb els músics, coreografs, esquetxos humorístics i cançons.

LLUÍS COLOMA & HIS MUSICAL TROUPE

Dimecres 12 d’octubre | 12:00 h

Plaça Nova

Lluís Coloma ens presentarà el seu nou treball discogràfic Trip to Everywhere produït pel prestigiós guitarrista i productor Jaime Stinus, “que li ha aportat un so modern, actual i innovador, sense perdre les profundes arrels tradicionals, i estirant-lo musicalment més enllà del previsible”.

Ràdio Palafrugell sorteja entrades pels concerts de pagament del Festival de Jazz Costa Brava 2022

Ràdio Palafrugell sorteja entrades dobles pels concerts de pagament del Festival de Jazz Costa Brava 2022. S’hi pot participar a través del nostre compte d’Instagram, només cal que ens seguiu, poseu ‘m’agrada’ a la publicació que us interessi per a participar-hi i mencioneu a la persona que us acompanyarà. Teniu temps per participar-hi fins al divendres, 7 d’octubre a les 15 hores.

Un dels espectacles que es podrà gaudir és el concert d’Steffen Morrison, que tindrà lloc dissabte 8 d’octubre a les 8 del vespre. Originari de Surinam i resident a Holanda, Morrison és cantant de soul i rhythm&blues, i aprofitarà per presentar el seu darrer treball, Soul Revolution, que ja compta amb més dos milions d’escoltes a Spotify. Sortegem dues entrades dobles.

I el diumenge a les 8 del vespre al Teatre Municipal, serà el torn de Pepe Rivero Trio i Ángela Cervantes, amb la col·laboració de la saxo tenor Ariel Bringuez, que presentaran el nou treball discogràfic, Ones i Arenes. Sortegem dues entrades dobles.

També al Teatre Municipal, dimarts 11 a les 8 del vespre, Marcel Tomàs, la Girona Jazz Project i la companyia Cascai Teatre oferiran Els colors de Duke Ellington, un espectacle on teatre i música s’uneixen per acostar el món del jazz a tots els públics. Sortegem quatre entrades dobles.

Recordeu que podeu participar en el sorteig a través del nostre compte d’Instagram fins al divendres, 7 d’octubre a les 15 hores.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *