Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Els efectes de la pandèmia obliguen a suspendre la clàssica Christmas Race

Escrit per a 8 de Novembre de 2020

· Els organitzadors ja pensen en l’edició de 2021, que se celebrarà del 18 al 22 de desembre a Palamós

La regata internacional Christmas Race, que aquest desembre tenia previst celebrar la seva 45a edició, s’ha suspès per les mesures de confinament i restriccions de mobilitat que comporta la pandèmia, segons ha comunicat aquest dimecres l’organització. Joan Sarquella, membre de la secció esportiva del Club Nàutic Costa Brava-Vela Palamós, així ens ho comentava al nostre espai matinal.

Joan Sarquella també comentava que no es van plantejar canviar les dates de celebració de la Christmas Race ja que perdria el seu sentit. També comentava com ha afectat el Covid-19 al món de la vela.

Aquesta prova de classes olímpiques s’havia convertit en un clàssic del calendari de vela, però les circumstàncies sanitàries per la Covid han obligat a aquesta cancel·lació. L’equip que conforma l’organització de la Christmas Race explica que, tot i el revés, treballa a partir d’ara en l’edició de 2021, que s’ha programat del 18 al 22 de desembre. Joan Sarquella ens parlava de com han reaccionat les institucions i els spònsors que recolzen aquesta mítica prova del calendari esportiu de casa nostra. També comentava l’afectació econòmica de la suspensió per a Palamós i voltants.

Christmas Race 2019. Imatge Diari de Girona

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *