Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Els diners recaptats per la Bacanard Trail de Begur aniran a l’Oncotrail

Escrit per el 28 de Març de 2023

  • La cursa se celebrarà el diumenge, 2 d’abril, però les inscripcions es tancaran el 29 de març.

L’organització de la Bacanard Trail de Begur donarà els diners recaptats a l’Oncotrail. Ho va anunciar un dels seus organitzadors, Jordi Andreu, al Supermatí. La voluntat és aconseguir el donatiu mínim de 1.000 euros que el grup organitzador de la cursa begurenca, Mar i Muntanya, necessita per participar en l’Oncotrail 2023.

La segona edició de la Bacanard Trail se celebrarà el diumenge, 2 d’abril. Tindrà dos recorreguts, el de 21 i el de 15 quilòmetres. El primer està pensat per esportistes habituals i només es podrà fer corrent. En canvi, el segon està pensat per poder-se fer corrent o caminant. Es recorreran racons emblemàtics de Begur, com la platja de Sa Riera, Aiguablava, Aiguafreda o Sa Tuna. També, per corriols a l’interior.

Els dorsals i les bosses dels corredors s’hauran d’anar a recollir el dissabte, 1 d’abril entre les 18 i 20 hores o bé, el diumenge, 2 d’abril de 7.30 a 8.30 hores a l’arbreda de Begur. La sortida es farà conjuntament el diumenge a les 9 del matí. El temps màxim de participació és de 4 hores i 30 minuts.

L’organització preveu millorar les persones inscrites respecte fa un any. A la primera edició van ser d’unes 350 i ara ja s’ha arribat a aquesta xifra. Les inscripcions es tancaran el 29 de març i s’han de fer a través d’un formulari digital. El cost d’inscripció és de 16 a 25 euros, depenent del dia d’inscripció i el recorregut.

Fotografia: La Bacanard Trail


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).