Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Els comuns prometen “desclassificar tots els sols urbanitzables de la costa de Palafrugell”

Escrit per a 14 de Maig de 2023

  • Palafrugell en Comú Podem ha presentat públicament el seu programa i la candidatura en un acte al porxo del Mercat del Peix, amb la participació del diputat Joan Carles Gallego.
  • El programa electoral té 50 propostes distribuides en tres eixos

Palafrugell en Comú Podem proposa desclassificar tots els terrenys del litoral de Palafrugell per evitar que s’hi construeixi. Ho va assegurar el candidat del partit, Josep Ferrés, en l’acte de presentació del programa i la candidatura aquest dissabte als porxos del mercat del peix. Els comuns també proposen que la gesti´ó de les escombraries i la neteja sigui pública, adquirir Can Salgas per fer-hi habitatge públic, i una campanya per mantenir i millorar els equipaments de l’Ajuntament.

Josep Ferrés va prometre que, si és alcalde, la seva primera acció “fulminant i instantània” serà “desclassificar tots els terrenys urbanitzables de la costa”. Afirma que demanaran a la justícia que els doni la raó amb l’argument que els creixements urbanístics es van dissenyar “sense tenir en compte el canvi climàtic”.

I diu que, en tot cas, serà un jutge qui decideixi “d’aquí a 10 anys”.

El programa del partit està distribuit en tres eixos.

Entre les propostes concretes que es van explicar a l’acte hi ha impulsar una Escola de Mar, traslladar el mercat de diumenges a Can Mario o adquirir el local del Caprabo com a aparcament i base logística del mercat.

Els 50 punts del programa electoral del partit també aposten per, entre altres, que al Mercantil hi hagi un centre cívic, lúdic i educatiu; a l’Antic Hospital, un hotel-escola; municipalitzar l’Escola de Música i l’Aula de Teatre; o crear una Escola d’Oficis Municipal.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *