Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Els comerciants de Palafrugell, protagonistes de la campanya de Nadal de l’IPEP

Escrit per el 5 de Desembre de 2020

  • L’objectiu és impulsar el consum i les compres al comerç local, en un any especialment difícil.

L’Institut de Promoció Econòmica (IPEP) acaba de llançar una campanya per promoure el comerç local. L’objectiu és incentivar el consum i les compres als establiments de la vila, un dels teixits econòmics més importants del municipi, en un any especialment difícil. A la campanya hi participen més d’una quarantena de comerciants de Palafrugell. A Ràdio Palafrugell n’hem parlat amb l’Eva Torres, de l’IPEP.

A Palafrugell, sense ells ni elles no hi ha comerç! Sense tu, tampoc!” és el lema d’aquesta campanya, on els propis comerciants mostren el seu dia a dia i les dificultats per tirar endavant, representades en una motxilla plena de pedres. Tot i la cruesa inicial per remoure consciències, el missatge final és optimista i mostra un conjunt de valors que vol realçar i conscienciar de la necessitat d’apostar pel comerç local, en el sentit més ampli de la paraula, i com de beneficiós pot ser per a tothom fer-ho.

La campanya consta d’un vídeo més extens que explica la història sencera, i de 10 petites píndoles. També s’ha fet diferents fotografies per promocionar la campanya, que han servit per fer cartells. La difusió es farà a través de les xarxes locals, mitjans de comunicació tradicionals i cartelleria als carrers.

Aquesta campanya és l’eix principal de les activitats de Nadal que l’IPEP ha organitzat per aquest any. Durant els dies previs a Nadal, altres sorpreses aniran apareixent als carrers del municipi per contribuir a l’ambient nadalenc i animar a passejar per Palafrugell. L’IPEP també col·laborarà reforçant la campanya de Nadal que organitza l’associació de comerciants de Palafrugell Oohx!gen; en concret en els premis, econòmics i de productes, que es donen a la gimcana infantil i a la ruleta.

Una campanya que busca la sensibilització de la gent de casa nostra i fer veure la importància del consum al comerç de proximitat.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).