Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Els carrers Ample i Vilar més segurs

Escrit per a 13 de Febrer de 2020

Amb l’objectiu que els carrers Ample i Vilar siguin més segurs, el Departament de Mobilitat de Palafrugell ha realitzat un parell d’actuacions en aquests dos punts del municipi.

En referència al carrer Ample s’ha instal·lat un coixí berlinès, a l’alçada de la cruïlla amb el carrer Sant Pere. Aquesta eina té una doble funcionalitat. D’una banda, està destinat a reduir el perill d’accidents a la cruïlla. De l’altra, millora la seguretat dels escolars que es dirigeixen als instituts del municipi. En aquest sentit, s’ha de tenir en compte que el carrer de sant Pere és una via utilitzada com a itinerari escolar de forma habitual. Així, els nois i noies han de travessar per aquesta cruïlla en el seu trajecte.

Així doncs, amb aquesta actuació es busca reduir la velocitat dels vehicles abans dels dos passos de vianants existents. En els properes dies, l’actuació es donarà per finalitzada. S’instal·larà una placa complementària esmentant que es tracta d’un “pas escolar” i es pintarà una part del pas de color vermell per informar als conductors que hi circulen.

D’altra banda, també s’ha fet una actuació al carrer Vilar. En aquest cas s’hi han instal·lat un total de sis topalls de pàrking. Així, es preten evitar que en el moment que estacioni un vehicle en bateria, aquest envaeixi la vorera i impedeixi transitar per aquesta als vianants.

Amb les dues actuacions, per tant, es busca que els carrers Ample i Vilar siguin més segurs.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *