Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Els càmpings gironins reforcen la campanya ‘Càmping Solidari’

Escrit per a 24 d'agost de 2020

  • Col·laboren amb el Banc de Sang i Teixits de Girona, la “Associació Polseres Candela” i la Fundació Esclerosi Múltiple

L’any passat l’Associació de Càmpings de Girona va engegar la campanya Càmping Solidari. Aquest estiu ha començat la segona edició que es duu a terme, igualment, amb el Banc de Sang i Teixits de Girona, l’Associació Polseres Candela, que lluita contra el càncer infantil, i la Fundació Esclerosi Múltiple.

En Josep Maria Pla, el vicepresident de l’entitat, tenia molt clar que havien de repetir per l’èxit que va tenir la campanya i pel compromís social que comporta.

Es tracta d’una campanya que involucra tant establiments com clients. D’una banda, treballen amb el Banc de Sang per apujar les donacions de sang, ja que durant l’estiu disminueixen fins a un 30%. D’altra banda, organitzen activitats d’animació amb els nens dels càmpings per donar visibilitat i per recaptar fons.

Amb l’Associació Polseres Candela i amb la Fundació Esclerosis Múltiple fan tallers i activitats sobretot dirigides als més petits: pintar samarretes, fer braçalets…

Associació de Càmpings de Girona

A més d’aquesta campanya solidaria, l’Associació de Càmpings de Girona va crear la Fundació Càmpings de Girona el 2018. És una fundació que impulsa projectes entorn de la investigació pediàtrica i també ofereix vacances per a famílies amb pocs recursos.

Tal com recorda el Josep Maria Pla a la província de Girona hi ha el 23% de les places de càmping de tot l’Estat espanyol. L’associació actualment agrupa 78 càmpings de la província, el suposa el 85% de les places.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *