Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El “White Summer Festival” encara la recta final

Escrit per a 21 d'Agost de 2019

Delaporte, Cupido i Zahara en són alguns dels protagonistes

El festival que va obrir les seves portes el passat 3 d’agost arriba a la seva darrera setmana de programació. Ho fa després de moltes actuacions i un nivell d’assistència molt alt que els organitzadors volen destacar.

Josep Porta, director de programació del White Summer Festival

Una setmana d’actuacions estel·lars per tancar la vuitena edició de White Summer 2019. El punt de trobada de la creativitat de l’estiu de la Costa Brava enfila els seus darrers dies de la seva edició més musical.

Fins al 25 d’agost, el festival més complet de l’estiu, ofereix una programació sense descans per a tots els gusts baix cada dia, des de les sis de la tarda a la una de la matinada i aquests últims dies prometen ser memorables.

Delaporte i Zahara seran els protagonistes finals de la setmana més musical del White Summer Costa Brava. Confirmant la seva consolidació com a lloc de trobada de la creativitat i les persones, aquesta cita ineludible, que ha adaptat la seva estratègia potenciant la programació musical, arrenca la seva darrera setmana amb un cartell carregat d’esdeveniments únics.

La música electrònica de Sandra Delaporte i Sergio Salvi serà la protagonista de la nit del dimecres 21 d’agost. El grup Delaporte promet una nit de bones vibracions amb la seva aposta fresca, honesta i original que no passa desapercebuda. Amb dos EPs al mercat “One” i “Uno”, i el disc “Como anoche” que va veure la llum el passat mes de febrer, aquest grup Italo-espanyol presentarà la seva mescla electrònica que combinen amb trap i ritmes més tradicionals llatinoamericans.

Delaporte

Amb lletres que parlen sobre l’apoderament de la dona i amb la cançó “Un jardín” com a tema principal, la nit del dimecres promet qualitat, entreteniment i convertir-se en una gran festa.

White Summer Costa Brava tancarà la seva edició més musical el diumenge 25 d’agost amb show elèctric de la cantant Zahara. L’artista, que s’ha posicionat com icona feminista, posarà damunt l’escenari principal el seu darrer disc “Astronauta”, així com algunes de les seves cançons més conegudes com “Con las ganas”.

Amb la seva veu suau, la seva posada en escena reivindicativa i les seves lletres trencadores, promet un espectacle creatiu i liberal que s’encarregarà de clausurar les 23 nits de música, espectacle i creativitat de la vuitena edició de White Summer Costa Brava.

Zahara

A més dels concerts principals, l’escenari principal del festival també acollirà a Gozalow Tropical (dijous 22 d’agost) amb tres posades en escena principals, l’actuació de Cupido el divendres 23 d’agost i les sessions de Dj Virgine, Dj Coco i Garnica el dissabte 24. 

Els microescenaris d’Estrella Damm, posaran música a les postes de sol dels Masos de Pals amb les actuacions constants d’artistes emergents i cantautors. Aquesta setmana actuaran Canela’n rama (21 i 24 d’agost), Intaba (21 d’agost), Marala (22 i 23 d’agost), Aisha Fay (22 d’agost), Marc Gabarre ( 23 i 24 d’agost), Cesc (24 d’agost) i Ricci nostra (25 d’agost).

Un cop arribi la nit, els tres bars conceptuals del recinte de White Summer acolliran experiències sonores, amb tres sets (18h, 20.30h i 22h) cada dia de la mà de col·lectius i segells reconeguts com Aperitivo Sunset (22 d’agost), Phun & Friends (24 d’agost), Neo Live (21 d’agost) i Glove party (23 d’agost) faran ballar als assistents abans que comencin els concerts i un cop aquests hagin acabat.

A la haima de conferències, podrem trobar-hi Gloria Carrión (21 d’agost), Jovita Ponce (22 d’agost), Júlia Salses (24 d’agost) i Patry jordan (25 d’agost),

A més a més, cada dia a partir de les sis de la tarda, amb l’obertura del recinte, els visitants podran recórrer una exposició d’art contemporani comissariada per Tatiana Blanqué que també comptarà amb peces de les sales Nonell de Barcelona i Jorge Alcolea de Madrid, i gaudir d’una increïble oferta gastronòmica i l’espai Playground, impulsat en col·laboració amb “la Caixa”, donarà la benvinguda no només als més petits sinó també a tots aquells que s’atreveixin a deixar sortir el nen que porten dins.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *