Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El retorn de les multes de Llafranc porta cua

Escrit per el 30 de Setembre de 2019

  • Creuament de declaracions entre Josep Piferrer i Juli Fernández.
  • Piferrer no veu similituds amb el que va passar a Llofriu quan el PSC governava i Fernández acusa al govern d’incompetència i manipulació informativa

Divendres a primera hora de la tarda l’Ajuntament de Palafrugell feia públic que retornaria l’import de les sancions que ha interposat la càmera de Llafranc. Avui dilluns podem escoltar que el retorn de les multes de Llafranc porta cua. En aquest sentit, en declaracions a Ràdio Palafrugell, Juli Fernández acusa al govern d’incompetent.

Primer de tot, Josep Piferrer, alcalde de Palafrugell ha explicat el motiu que ha portat a decidir anul·lar al voltant de 1.500 multes provinents de la càmera de control de vehicles del passeig Cypsela de Llafranc.

Malgrat que ha volgut treure ferro a l’error en concret, sí que ha admès la tardança en esmenar-lo. Piferrer ho atribueix a diversos factors.

En aquest sentit, Juli Fernández, portaveu socialista, recorda que el seu grup va treure a la llum aquesta problemàtica a inicis d’aquest any. Per això, remarca que aquest govern no està a l’alçada del que el municipi mereix.

El record del radar de Llofriu

A més, Fernández ha comparat la situació quan va haver-hi la problemàtica del radar de Llofriu. El cap socialista ha recordat que la seva reacció va ser molt més ràpida i efectiva.

Per la seva banda, Josep Piferrer no ha volgut comparar el tema de Llofriu amb el de Llafranc. De fet, ha remarcat que la crítica que feien era de caràcter polític i no tècnic.

No obstant això, Juli Fernández, ha recordat que en el seu moment van exigir al govern que fos l’alcalde que tornés l’import d’ofici. Un fet que no es podia fer i que ara han pogut constatar. Així, no voler comparar els dos casos, per Fernández, és d’incompetents.

Per últim, el cap de l’oposició, ha posat el focus en la manca de transparència comunicativa. Així com a la nota de premsa enviada pel consistori es parla d’aproximadament 1.500 multes a l’informe se’n parla de prop de 5.000.

Així doncs, l’informe del secretari parla de 4992 multes que ha posat la càmera de Llafranc. D’aquestes 1886 ja s’han pagat, 1643 s’han arxivat i 1512 estan pendents. Per tant, el retorn de les multes de Llafranc porta cua amb el creuament de declaracions entre Josep Piferrer i Juli Fernández, alcalde i cap de l’oposició, respectivament.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).