Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El PSC de Palafrugell critica les ocupacions de les terrasses

Escrit per a 8 de gener de 2020

  • El principal partit a l’oposició es mostra contrari a les propostes de l’equip de govern en relació a plaça Nova i plaça Promontori.

El PSC de Palafrugell ha mostrat el seu rebuig a les propostes que presenta l’equip de govern en relació a la distribució de les terrasses de plaça Nova i plaça Promontori de Llafranc. Així, com va fer en el ple del desembre, el PSC de Palafrugell critica les ocupacions de les terrasses que proposa el govern.

El portaveu socialista, Juli Fernández, ja va anunciar en el ple ordinari del mes de desembre, que el seu grup és contrari a les propostes de reordenació de l’ocupació. En aquest sentit, a Ràdio Palafrugell el cap de l’oposició també va mostrar el seu rebuig a aquesta proposta.

Així doncs, Juli Fernández valora aquesta proposta com un retrocés. A més, també ha criticat que no han buscat el consens amb els establiments i perjudica l’activitat econòmica. D’altra banda, també rebutja la nova ordenació perquè “trenca l’estètica de les places i no permet una diferenciació de l’activitat de cada establiment”.

El portaveu socialista, és partidari de mantenir la proposta feta i consensuada amb els establiments durant l’any 2016, que va comportar la signatura d’un conveni entre l’ajuntament i els operadors. També és partidari d’unificar el format del mobiliari però amb un període transitori per a la seva implantació.

Exigirà justificacions d’aquest projecte

Juli Fernández, denuncia que el govern és incapaç de fer propostes de consens per trobar l’equilibri entre l’espai públic i el privat, en relació a les ocupacions d’activitats econòmiques. Per això, es fa imprescindible que el govern retiri les propostes i busqui alternatives.

Per últim, el portaveu socialista també ha fer públic que demanarà al govern el justificant de l’empresa que ha fet la proposta, així com el seu cost i la forma de contractació. Segons Fernández, aquestes propostes es podien fer els mateixos serveis tècnics de l’ajuntament.

Per tant, el PSC de Palafrugell critica les ocupacions de les terrasses. Podeu escoltar la rèplica de l’equip de govern a l’enllaç.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *