Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El PSC denuncia la manca de sensibilitat del govern local amb la col·locació de pèrgoles a la plaça Promontori

Escrit per a 12 de Març de 2022

  • No entenen la voluntat del govern per col·locar unes pèrgoles on el procés de col·locació el fa el propi ajuntament.

El PSC de Palafrugell denuncia que el govern, d’Esquerra Republicana de Catalunya, Som Gent del Poble i Junts per Catalunya, obligui als establiments de la Plaça Promontori de Llafranc a retirar els elements de les terrasses de les ocupacions. 

El portaveu socialista, Juli Fernández, denuncia la manca de sensibilitat del govern local per requerir, en aquests moments d’inici d’activitat turística, la retirada dels elements de les terrasses de les seves activitats, amb els greus perjudicis que això comportarà en les seves economies. 

Segons els socialistes, aquestes actuacions exposen un desconeixement del govern de la forma d’actuar de les empreses turístiques, les quals han de planificar la seva activitat i contractació de personal amb el temps suficient.

Fernández lamenta que el govern doni resposta a la petició dels establiments de la seva sol·licitud d’ocupació per la pròxima temporada, amb la seva desestimació i en el mateix acord requerir la retirada dels elements. En aquest sentit, el mateix acord de la Junta de Govern pot ser nul de ple dret. 

Els establiments, en el seu moment, van fer una proposta per ajustar les ocupacions i mantenir uns tancaments uniformes, i aquesta proposta de forma verbal es va acceptar pel govern. En aquest sentit, no entenen aquesta la voluntat del govern per col·locar unes pèrgoles on el procés de col·locació el fa el mateix ajuntament.

Juli Fernández, demana l’aturada de la proposta i en tot cas, refer el projecte amb un consens amb tots els operadors i deixar fer aquesta temporada turística en les actuals ocupacions per afrontar els canvis la pròxima temporada. 

Estem en una situació econòmica crítica per la pandèmia, la guerra Ucraïna, la pujada de preus, la pujada de preus de l’energia i algunes matèries primeres, la fi de la carència dels crèdits ICO, etc. En aquesta situació el govern ha d’estar al costat dels establiments i no posar més problemes. 

Juli Fernández es pregunta on està el poder d’influència dels regidors de Som Gent del Poble i de Junts per Catalunya per aturar aquesta decisió.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *