Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El PSC denuncia el mal estat de manteniment del carrer Torroella

Escrit per el 24 de Desembre de 2020

El Grup municipal del PSC destaca en un comunicat emés la setmana passada que fa temps que en els plenaris denuncia l’estat de manteniment dels carrers del municipi i la nul·la planificació del govern en els repassos asfàltics. Aquests dies, i amb motius de les pluges passades, encara es fa més evident. Segons Juli Fernàndez, portaveu del PSC, un dels carrers que està en pitjor estat, i que a la vegada acumula molta circulació, és el carrer Torroella. Segons indiquen des del principal partit de l’oposició, està ple de forats i a la vegada pot ser perillós per la seguretat dels vianants i conductors.

El portaveu socialista, Juli Fernández, lamenta que el govern no tingui una planificació permanent per la millora i manteniment dels carrers.

El comunicat del PSC fa esment, també, del govern. Segons els socialistes palafrugellencs, ara fa més d’un any, el govern va posar en marxa l’àrea de qualitat urbana, un àrea feta a mida d’un regidor que acumula també les responsabilitats d’activitats, via pública i platges. Un àrea que fins ara no ha donat els resultats per la seva justificació i únicament ha servit per incrementar els costos de personal i dividir les àrees de medi ambient i serveis municipals.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).