Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El PSC de Palafrugell insta el govern local a treballar per millorar l’espai públic

Escrit per a 9 de Desembre de 2022

  • Els socialistes demanen millores en la neteja, jardineria, enllumenat i parcs públics.

El Partit dels Socialistes de Catalunya va instar el govern municipal a treballar per evitar “la decadència de l’espai públic i erradicar el nivell de brutícia i manca de manteniment de tots els carrers de la vila”. Per exemple, el regidor socialista Xavier Rangel va expressar una reducció de la recollida de trastos, ho va fer al darrer ple municipal.

Segons els socialistes, en els darrers mesos s’ha generalitzat la sensació d’abandonament de l’espai públic i de brutícia. Afirma que hi ha carrers bruts, trastos al carrer, carrers sense llum, carrers i voreres en mal estat i parcs infantils sense manteniment.

Aquesta crítica també inclou la instal·lació d’una tanca provisional al passeig de Llafranc. Segons el portaveu socialista, Juli Fernández, aquesta trenca l’estètica del passeig i especialment si s’instal·la tres anys després del temporal Gloria. Segons els socialistes mostra “la incapacitat del govern”.

Per acabar, també va demanar que en els pròxims mesos s’intenti millorar la qualitat dels serveis als ciutadans i no iniciïn cap actuació que pugui ser estratègica de futur per no hipotecar futurs governs. Això podria incloure valorar si construir o no la pista coberta a l’escola Josep Barceló i Matas.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *